torstai 23. helmikuuta 2012

Mitäs minä sanoin jo marraskuulla..

 Prinsessa Victorian vauvamasu 

Tästä kuvasta povasin prinsessalle tyttövauvaa 24.11.2011 ja näin hänestä seuraavan kerran kuvia vasta menneenä tiistaina 21.2.2012, iltalehden nettisivuilla, kun Tarja Halonen oli käynyt viimeisellä valtiovierailulla Ruotsissa ja siitä oli uutisoitu.
Eilen kävin kaupassa ja näin nuo iltalehdet kuvineen, meinasin ostaa lehdet, mutta en sitten kuitenkaan ostanut.
Nyt äsken, kun sain koneeni auki ja avautui Saunalahden kotisivu, niin oli kuva Danielista ja uutinen, että prinsessa on saanut tytön! Hetipä pit mennä iltasanomien sivuille ja lukasta juttu. Tässä on sinne linkki:

Prinsessa Victoria sai tytön

Että näin kivasti voi käydä. On miussa jottain povarin vikkaa :)
Oikeesti mie oon superonnellinen Victorian puolesta, kun sai ihanan pienen prinsessan, oi että! Ihan, kuin joku lähisukulainen ois saanut vauvan, ihan tuli sellainen tunne, ensin jee-tunne ja sit itkua, surua siitä, että minulla itselläni ei ole lapsia, enkä tiedä, tulenko koskaan edes saamaankaan. Se Mies on hukassa :( Mistä löytyis mies, joka rakastais minnuu tällaisena, kuin olen? Mies, joka haluais vakiintua, eikä vain lirkutella huvikseen ja ajankulukseen.

Sain eilen uudistusta lääkitykseeni. Vähitellen lopetetaan masislääke ja tilalle joku toinen. Sain uuden iltalääkkeen ja kylläpä oli tehokas! Otin napit huuleeni jo seiskalta, ku odotin Frendien alkua ja hyvä, ku jaksoin silmiä pitää auki puoli kasiin saakka. Väsyolo tuli kyllä yllättäin. Olin kyllä joutunut ottaan kyläreissujen(2kpl eilen!) jälkeen yhden rauhoittavan, että silläkin saatoi olla vaikutusta.
Vaikka oli illalla kamalan väsynyt olo, siltikään ei tahtonut tulla sängyssä heti uni.
Yöllä heräsin siihen, että naapurissa hakattiin kepillä seinään! Heidän puolellaan seinä on jotain lastulevyä tai jotain, sillä kuluneen viikon aikana olen kuullut naulojen hakkaamista just tähän meidän väliseen seinään. No nyt ihan selvästi siellä hakattiin keskellä yötä kepillä seinään! Varmaan kuulu mun kuorsaus sinne saakka! hahahahaahh! Mitäs pitävät sänkyä seinän vieressä! Minähän nukun just niin, kuin itte haluan. Enkä aio tästä kyllä minnekään muuttaa pienen hakkaamisen  takia! Se on saakeli saletti!

Tänään tuli taas yksi kirja, HEP-opus: Muistojen huoneet. Ei ole kovin kaunis kansi, joten tätä opusta en käsissäni kauaa ihaile, vaan joutaa kirjahyllyyni odottamaan lukuvuoroaan. Miten se onkaan niin, että kirjojen kannet on mulle niin tärkeitä? Niiden pitää olla värikkäitä ja jollain tapaa kiehtovan kauniita ja piristäviä. Tässä on vain ruskeaa, punaista, mustaa ja valkoista, on vielä Loisto-pokkari ja minähän en oikein innostu pokkareista, että ennemmin kirjan pitäs olla kovakantinen. Pahan paikan tullen hankin kyllä pokkareitakin itselleni.
Huh huh huijaa, en jaksa enempää kirjoittaa.

4 kommenttia:

 1. Minustakin kirjan kannella on tärkeä merkitys! Sen pitää olla kaunis tai herkkä tai romanttinen... tai salaperäinen ja kysymyksiä herättävä. Tylsiä on tummat geometriset kuviot tai värilliset palstat ilman mitään kuvia. Ihmisten kasvokuvista en tykkää kirjojen kansissa, mutta muuten ihmiset tekemässä jotain on hyviä. JÄnnä miten tällaisiakin asioita ajattelee!

  VastaaPoista
 2. Mie tiiän tuon vauvan aiheuttamat tunteet ihan just! :-) :'-(

  tiina

  VastaaPoista
 3. Unhoitin sanoa että mieki aattelin koko aikaa että se ompi tyttö.

  Samaa mieltä on Rozin kanssa tuosta kannesta eli 'pitää olla kaunis tai herkkä tai romanttinen... tai salaperäinen ja kysymyksiä herättävä'! Minnuu ei pehmeet pokkarin kannet haittaa yhtään. Ne ompi usein niin kevyitä että on helpompi lukia vaikka sohvalla maaten ja siin sitä pokkarii piellen. Mut makuun menevistä asioista ei oopi kiistelemistä. Ymmärrän siutakin hyvin ko kovakantisista enempi tykkäät!

  tiina

  VastaaPoista
 4. Jostain kumman syystä odotin itsekin syntyväksi uutta prinsessaa naapurimaahamme. Itse pidän paljon pikku prinsessan nimestä, ihastuttavan omaperäinen.

  Kirjan kansilla on merkitystä. Itse valitsen hyvin paljon lukemiseni kirjan kansien perusteella.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)