perjantai 9. maaliskuuta 2012

Perjantaita

Vai on se Tiina käynyt kattelemassa ja ihmettelemässä, jotta miksen mie kirjoita tänne mittään. No, eipä ole pahemmin ollut mitään, mitä kirjoittaa. Eilen oli todellakin menorikas päivä. Lähdin kahdeltatoista kotoa, tulin puoli kolmelta kotiin, lähdin puoli neljän jälkeen ja kotiuduin seiskalta illalla. Että huh huh huijaa sentään!

Mulla oli eilen päivällä aika omahoitajalle, taas sellainen tunnin mittainen juttelutuokio. Onneksi tällä kertaa en itkenyt. Ei se kyllä kaukana ollut, mutta hyvä kun kyyneleet pysyi poissa.
No, sitten kävin hakeen Lähivakuutuksesta tän vuoden kalenterin, kun ei sitä postitse lähetetty. Nyt on tässä koneen takana seinällä kalenteri, josta näkee viikotkin. Mulla oli alkuun netistä tulostettu kalenteri, mutta siitä ei nähnyt viikkoja, aina pit laskee, että monesko viikko ol, se mua ärsytti kympillä!
Sit kävin kaupassa ja rahaa paloi yli 60 euroa!!!! Kamalaa sentään, mutta kun pit ostaa pesuaineita ja kaikkee tarvittavaa, ni äkkiähän sitä rahaa men.
Kun olin puoli kolmen jälkeen päässyt kotiin, makasin sängyssä puolikuolleena, olin todella poikki, ku kannoin kassit parkkikselta kotiin. Puoli tuntia makoiltuani soitti äitiliini, että lähetäänkin tänään keskikaupalle. Ei siinä muukaan auttanut, kuin laittaa itsensä taas lähtökuntoon. Kerkesin kävellä äitiliiniä vastaan, joten sain pienen happihyppelyn siinä samalla.
Keskikaupalla, eli Keskisellä oli luvassa yllätyslahjat kaikille naisille.
Heti alussa oli kaksi komeaa miestä kassien kanssa jakamassa ruusuja ja halauksia naisille. Ruususta tulee kassi, että aika kätevä keksintö! Tajusin sen kassijutun vasta, kun odotin äitiä kahvilassa ja ohitse käveli kaksi tyttöä, joilla oli punaiset kassit ja niissä oli se ruusu.
Paloi taas rahaa keskikaupallakin, kun ostin uusia vaatteita, ihan vain itteäni piristääkseni.
Löysin uuden yöpaitulin mikki-kuviolla, sellainen pinkki, jossa on mustia pallukoita, kassakuitissa luki kuitenkin, että minni-kuviolla. Sit silmiini osui sellainen oranssinkeltainen tunikamekko, jossa on taskut, oli ihanan näköinen, joten ostettava se ol. Sit ostin vielä housut. Naisten Päivän kunniaksi vaatepuolen ostoksista sai 30 prossaa alennusta. Mun kuitissa on summana 18,09e! Aika hyvin :)
Isukille löysin veikeän puseron, jossa on Harald Hirmunen ja tekstinä: Järjen ääni kuuluu jostain muualta. En voinut olla ostamatta, ku tuli vastaan yhdellä tangolla. En nähnyt muita puseroita ja tämä oli onneksi kokoa M, mutta vaikuttaa vähä siltä, että tämäkin koko on iso. Isäpuoli kun on niin hoikka mies. Hällä ol eilen synttärit. Lisäksi ostin sellaisen traktorilehden ja lakupussin. Siinä on minun lahjani hänelle.
Minusta on kamalan vaikea ostaa lahjaa immeiselle, joka ei lue, kun niin mieluusti ostaisin vain kirjoja lahjaksi. No, ehkä tuosta lehdestä on edes hetkeksi hänelle iloa, isäpuoli kun on ollut viikon päivät jo kuumeessa, reppana :(
Löysin mä itselleni pari kirjaakin eilen, yhden pokkarin ja yhden kovakantisen kirjan. Siellä ois ollut montakin kirjaa, joita oisin halunnut, mutta otin niiden kansista kuvat, että voin laittaa kirjat toivelistalleni. Kerkesin jo rekisteröidä kirjat bc-sivustolle. Nyt mulla on 420 rekattua kirjaa! Joista on matkalla 82.

Tänään olen ihan vain kotona, vaikka tuli postilappu, että mua odottaa paketti, mutta en jaksa tänään lähteä minnekään, riitti, kun eilen oli menossa monta tuntia. Jos huomenna lähtis sitten käymään porukoilla ja kävis hakeen sen paketin samalla.

4 kommenttia:

 1. Mähän voisin lähettää sulle sellasen Mr.V:n sensuellin kalenterin.Kyseisessä läpyskässä poseeraan uljaasti uimarannalla,vain Kukkotölkki peittää miehuuteni...;)))

  VastaaPoista
 2. Voi vau, kyllä sellainen kelpais mun seinääni koristamaan :)

  VastaaPoista
 3. Mitenkäs suuret kirjat tai paketit kulkeepi postissa iha tavalliseen tapaan?

  Mie kommentoin vain sillä ko joskus oot ihmetellynnä ko kukaan ei kommentoi... :-)

  Tänään oli ihan kamala harmaa päivä ja kauhia tuuli , mut miullapa oli vähä parempi päivä.

  Mie niin toivon ett sie löytäsit sellaasen siulle passaavan Miehen ja pian!!! Ja mie tietty kans. Eikä mittää vanhoja ihastuksii kummallekkaa ko molemmille iha kunnon Miehet!!!

  VastaaPoista
 4. No kuuleppas kuule.
  Olen hankkinut nuita Helposti-kuoria paketit, isoja ja pieniä. Niihin menee paksuudeltaan max. 3cm opukset ja painoa saa olla enimmillään 500g. Paksut pokkarit voi avata keskeltä, mutta mieluusti postitan kunnollisena pakettina. Kirjan ympärille vain muovia, ettei pääse kastumaan, jos lootassa on vaikka lunta.
  Helposti-kuoripaketit maksoi iso 39e ja pieni 20e, molemmissa on 20 kpl kuoria ja siis valmiiksi maksettu postimaksu. Pudottaa kuoren vain postilootaan ja sillä sipuli. Sit vaan jänskättää, että kirja menee kans perille.
  Kyllähän mun tekstejä saa kommentoida :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)