tiistai 17. huhtikuuta 2012

Maria Rocher: Enchante´ Hauska rakastua!

Kirjaston kirja. 36,75e hintana. Bookwell Oy, 2012, 307 sivua.

Ranskalaisesta rakkaudesta haaveileva suomalainen Vera muuttaa Pariisiin. Hän on kaunis, rikas ja vapaa. Samppanja kuplii ja kalliit korot kopisevat, kun Vera ryhtyy valloittamaan kaupunkia.
Sinkkuelämä romantiikan pääkaupungissa osoittautuu kuitenkin haastavaksi. Tarjontaa on, mutta herkät hetket Cafe´ de Floressa jäävät haaveiksi. Kunnes Vera kohtaa jumalaisen Jean-Baptisten. Mies on täydellinen:pitkä, komea, tuuheatukkainen, lihaksikas, huomaavainen, herkkä - ja ranskalainen!
Jean-Baptisten lisäksi Veraa ystävineen kuohuttavat myös mitä uskomattomin mieskavalkadi ja salaperäinen antikvariaatin omistaja. Unohtamatta Dioria, Louboutinin korkeita korkoja ja hetkiä Ritin Bar Vendomessa, joita ilman Pariisi ei ole täydellinen.

Sain luettua tän hetki sitten, 19:43. Välistä ärsyttävä kirja, mutta kuitenkin oli pakko lukea loppuun. Kirjoitusvirheitä kirjassa vilisi oikein olemalla! Huonosti lopputyöstetty!
*Kirjan alussa kirjoittaa kirjettä, joka onkin kortti.???
*Ihme-Moona; ensin antaa numeronsa miehelle ja sit ku mies soittaa ja pyytää rehveille, ni ei olekaan kiinnostunut miehestä.????
* s.33"lähtisin kanssani..." ???
Kirjassa selkeä klipklop-tyyli:käynpä ostamassa uunituoreet baakelssit - hups, lähdenpä kaakaolle! iskenpä miehen - hups, enpäs olekaan enää kiinnostunut hänestä.
Annetaan ymmärtää, muttei ymmärretä antaa-kirja.
Suuret odotukset tästä kirjasta, mutta tämähän ol vain pintahipaisu leivoksen kuorrutuksesta. Enempi ois saanut olla kuvausta maisemista ja tunnelmista.
* s.138"keksi-ikäiset tarjoilijattaret..." ???
* s.144"miestä oli hypännyt taksiin..." ???
* s.206"karamellisoitua anasta..." ???
* s.218"saavuttaatäyttymyksensä..."
* s.220"katosi minua silmiin..." ???
* s.258" mulle syöti..." "vastaan Helsingissä vastaan..."
Viimeiset sivut tai siis niiden teksti toi opuksesta hyvän maun mielikuviin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)