torstai 10. toukokuuta 2012

Pieni lahjoitus

Teinpä justaan kevään kolmannen pienen lahjoituksen hyväntekeväisyyteen. Vaikkei mun tuloni ole kovin suuret, tulee pienestäkin lahjoituksesta hyvä mieli.
Olen tänä keväänä antanut rahaa jo Sotaveteraanikeräykseen ja Yhteisvastuukeräykseen ja nyt sitten uutena kohteena just lahjoitettu pieni summa Pohjanmaan Näkövammaiset ry:lle.
Eilen kun sattumalta löysin uuteen blogiin, jonka omistaja on kirjoittanut kirjan ja hän sitten haastoi lukijansa tekemään pienen lahjoituksen omavalintaiseen kohteeseen, jos haluaa lukea tämän bloggarin kirjoittaman kirjan. Bloggaajalle pit sitten lähettää viestiä sähköpostina, että minne on tehnyt lahjoituksen ja bloggaaja lupasi sitten lähettää sähköpostiin tiedoston kirjoittamastaan tarinasta. No, enhän mä eilen huomannut yhtään, että milloin se blogikirjoitus ol kirjoitettu. Hetki sitten, kun kävin etsimässä blogista sähköpostiossan, ni huomasin, että olen VUODEN myöhässä! Voi kääk sentään! No, parempi myöhään, kuin ei milloinkaan :)
Laitoin bloggaajalle sähköpostia ja pistinpä vielä pienen meilin sinne hyväntekeväisyyskohteeseenikin ja nyt sitten odottelen, että kyseinen bloggaaja viskaa minulle kirjansa tiedoston, että pääsen lukemaan hänen tekstiään :)
Tänään on sateinen päivä ja meinaan pysyä ihan vain kotona.
Eilen tuli käytyä kylällä törsäämässä rahaa, kun kävin tankilla, sit puutarhalla, kaupassa ja vielä R-kioskilla hakemassa tekstarilla saadun vissy novelle-pullon. Eilen kun facebookissa ol juttu, että jos liittyi vissy novelle-uutuusjuoman tykkääjäksi ja laittoi kutsun neljälle ystävälle(he saavat kanssa ilmaiset vissyt ärrältä), niin kiitoksena sai sit itselleenkin tekstarin, jolla sai hakea ilmaisen vissyn :) Oli kyllä hyvää vissyä! Muistaakseni ol mango-guavaa ja sellainen puolenlitran pötillö :)
Eilen aamulla luin yhdestä seuraamastani blogista kirjoituksen viime viikon MeNaiset-lehden jatkiksesta, jonka on kirjoittanut Henna Helmi Heinonen ja se blogikirjoitus kirvoitti sit minutkin ostamaan kyseisen lehden, jossa jatkiksen aloitusjakso ol. No, huomasin sit eilen lehteä lukiessani, että tänään ilmestyy jo toinen numero! Olin siis viimetipoilla ostamassa kyseisen numeron. Ehkä huomenna käväsen kaupoilla ja ostan sen uusimman lehden, sillä pitäähän Naisen välillä hemmotella itseään Naistenlehdillä :)
Oikein mukavaa päivän jatkoa sinulle, kuka sitten oletkin :)

1 kommentti:

  1. Mukavaa tätäkin päivää sinullekin.. hm, meillä sataa vettä ja kevät tuoksuu ulkona. On sentään lämmintä.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)