lauantai 5. toukokuuta 2012

Sateinen lauantai

Heissan heissan heissulivei! Mie oon piristynyt tälle aamua Jeeeeeee!!!! Kahvi teki tehtävänsä, johan sitä joinkin kaksi ja puoli mukillista.
Eilen suunnittelin, että tänään lähden lenkille, ni yöllä jo satoi vettä ja heräsin, kun ränni piti laulua veden virratessa rännissä. Se kuulosti ihan sille unisen korvaan, kun joku ois puhunut ikkunan takana, tuntui hölmölle.
Kattelin eilen AVAlta leijonien eka pelin Valko-Venäjää vastaan ja olihan jännäämistä, ku ei sitä toista maalia sit tullutkaan ja peli päättyi 1-0 jellonien hyväksi, hieno homma!
Koko alkuvuoden olin harmitellut, että tuskin näen yhtään Suomen lätkäpeliä, ku ne näytetään nyt Canal+:lla. No, reilu viikko sitten leijonien nettisivulta syynäsin, että kyllä AVA-kanava näyttää Suomen pelit ja taas oli riemu ylimmillään.
Vielä eilen alkuillasta jänskäsin, että kukahan niitä pelejä sitten oikein selostaa, ku Antero Mertaranta selostaa vain Canal+:lla. Harmituspelko oli aiheeton, kun ohjelma AVAlla alkoi kasin pintaan illalla, Antsuhan sitä selosti, kun se olkii Canal+:n lähetys, se vaan näyettiin AVA:lla. Oli hauskaa seurata taas vaihteeksi Antsun selostamaa peliä, kun hän osaa heittää hauskoja juttuja selostuksiin :) Monta kertaa sai hymyn huulille :)
Nyt saakin odottaa sitten tiistaille, että näkee taas jellonien peliä.
Tänään vois yrittää lukee yhden kirjan loppuun, kun en taida lähtee tänään yhtään minnekään, ei kiehdo shoppailu ja rahan tuhlaus.
Eilen sitä illan peliä odotellessa sain jo pienen tarinan Kynäisten seuraavaan tapaamiseen. Ohan siinä vielä raakkaamista ja pitäähän se koneelle kirjoittaa, mutta huokaisin helpotuksesta, ku sain jo paperiversion siitä tehtyä. Oli kyllä kinkkiset aiheet kesäkuulle, mutta tuli, kuin tulikin juttu tehtyä. Hyvä minä! :)

2 kommenttia:

  1. Mekin mietittiin, että pitääkö tässä jo Canal+ hankkia, kun jääkiekon MM-kisat vain kuuluu kevääseen ja tuntui jotenkin loukatulta, kun tajusimme, ettei niitä näekään Yleltä, kuten aina aiemmin. Pöh! Mutta tosiaan, Avalta näkyy kai joka 2.Suomen peli ja tänään siis näkyy maikkarilta Suomi-Slovakia, ettei tarvitsekaan ihan tiistaille odotella! :) (Tosin tulee hölmöön aikaan tuo tämän päiväinen peli, kun osuu Pilates-tunnin kanssa päällekäin. Nyyh.)
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Olin ihan hölmönä äsken sähköpostin puolella. Mulle kun tulee Telkku.comista aina päivän ohjelmat, ne mun merkkaamani, listana ja siellä oli, että maikkarilta tuleekin tänään lätkää neljältä. Pit oikein tarkistaa maikkarin ohjelmista ja juu, Suomi-Slovakia nelkulta ja taas on neiti nenu töllön ruudussa tänään :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)