tiistai 15. toukokuuta 2012

Sophie Kinsella: Himoshoppaajan salaiset unelmat

Ihan oma kirja, bc-kirjaksi muutettu. Huutonetistä kevättalvella 2011 huudettu ja saatu.
WS Bookwell Oy Juva, 2000, 334 sivua.

Rebecca Blomwood elää shopatakseen ja shoppaa elääkseen. Niinpä nainen, jolle museovierailukin muodostuu ostosretkeksi, huomaa pian olevansa korviaan myöten veloissa. Postiluukusta sataa ikävänsävyisiä kirjeitä pankinjohtajalta ja luottokorttiyhtiökin on takajaloillaan. Jotain on tehtävä.
Rebecca yrittää säästää, mutta hyvät päätökset sortuvat Lontoon putiikkien houkutuksiin. Lisätulojen hankkiminen taas johtaa noloihin tilanteisiin:liikeapulaisen kun ei ole takoitus piilotella vaatteita ostajilta eikä työnhakijan valehdella puhuvansa sujuvasti suomen kieltä.
Mutta Rebecca ei lannistu. Ehkä lottovoitto osuu kohdalle - ja onhan Englannin 32.rikkain mieskin vielä vapaalla jalalla.

Kuva lainattu googlen kautta. Anteeksi, jos loukkaan jota kuta. Oli vähän kipaleita näitä kovakantisia kirjankansikuvia, joista valita. Anteeksi.

Reilu viikon verran kahlasin tätä opusta. Olen nähnyt monesti tän leffana, vaan tää eka kirja on siitä syystä jäänytkin lukematta, no nyt sen luin ja tykkäsin kovastikin. En sitten tiedä, monestako kirjasta se leffa on tehty, mutta tässä kirjassa Rebecca ei ainakaan käynyt AA-kerhossa, eikä pitänyt kirpputoria vaatteistaan ja tavaroistaan. Olen muut himoshoppaajakirjat lukenut, paitsi sitä Minishoppaajaa en ole lukenut kertaakaan. Minulta kyllä onneksi löytyy nämä kaikki kirjat, joten voisin lukea pötköön, mutta kenties luen välillä jotain muutakin.
Tämä ol nyt kolmaskymmenes tänä vuonna luettu kirja :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)