tiistai 22. toukokuuta 2012

Sophie Kinsella: Soitellaan, soitellaan!

Kirjastosta viime perjantaina lainattu kirja.
Painettu EU:ssa, WSOY, 2012, 372 sivua. Suomentanut Irmeli Ruuska.

RIEMASTUTTAVAN RAILAKAS TARINA, JOKA ISKEE NAURUHERMOON

Ihana samppanjan siivittämä iltapäivä päättyy katastrofiin, kun Poppy Wyatt kadottaa sekä kihlasormuksensa että puhelimensa. Sulhasen antaman smaragdisormuksen on pakko löytyä! Eikä kukaan edes pysty ilmoittamaan hänelle, jos se jostain vaikka putkahtaisi.
Onnekseen Poppy huomaa roskakorista pilkottavan puhelimen - löytäjä saa pitää! Puhelimen mukana seuraa kuitenkin sen oikea omistaja, huipputehokas bisnesmies Sam, jonka henkilökohtaisen elämän Poppy päättää laittaa kuntoon työasioiden ohella. Vielä pitäisi saada myös tulevat appivanhemmat ihastumaan morsiameen, joka on hukannut mittaamattoman arvokkaan perintökalleuden. Paras siis pitää sormukseton käsi piilossa.

Olin ihan onnesta soikeena perjantaina, kun huomasin kirjastossa enkunkielisellä hyllyllä tämän kirjan enkkuversion, meinasin eka sen lainata. Sit kuitenkin hipsin K-hyllylle suomenkielisille kirjoille ja siellähän kirja oli! Se ol mulle kyllä kuin löytö, että näin uuden kirjan löytää hyllystä!
Het kotiin päästyäni aloin lukee kirjaa ja ilo kupli sisälläni!
Keskivaiheilla kirjaa tuli tuskastuminen, että tää on nyt nykyajanmukainen tekstarirumba-opus, joita syydetään tänäpäivänä joka tuutista. Meinasin jättää lukemisen kesken, mutta luin, kuin luinkin loppuun ja viimeiset 10 sivua luin kyynelsilmin! Ajattelin erästä miestä tämän kirjan viimoisilla sivuilla. Sitä, kuinka häntä rakastin hirmuisesti joitakin aikoja sitten.
Kirja loppui ja kyyneleet kuivasin ja tulin koneelle.
Ihan jees-kirja kaikesta huolimatta. Kirjan nimi vain vois olla paremminkin Tekstaillaan, tekstaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)