maanantai 4. kesäkuuta 2012

Maanantaimakuja

Oli tarkoitus herätä pirteänä kasilta, mutta sepä hujahtikin sitten vajaaseen ysiin ja luulin jo kellon olevan kymmenen, onneksi ei ollut. 
Olen jo pidemmän aikaa toivonut, että sisäinen kelloni herättäisi minut viimestään seiskalta aamulla, vaan mitä vielä, ei kertaakaan, pitkän pitkään aikaan. 
Arkipäivinä laitan herätyksen kännykkääni milloin kasilta, milloin ysiltä, mutta harvemmin, jollei ole mitään akuuttia menoa kylille, niin enpä kyllä jaksa nousta herätyksen aikaan :(
Jes, nyt löysin tuon kohdan, josta voipi muuttaa tekstiä, vaan sepä ei vaihdu automaattisesti.
Postilaatikolla yllätyin, sillä odotin postin tuovan vain kortteja, mutta laatikossapa oli kirjapaketti. Katsoin lähettäjän tiedot ja ihmettelin suuresti, että mikähän kirja voi olla kyseessä, sillä en tietääkseni ollut saamassa kyseiseltä lähettäjältä mitään kirjaa. Sisälle päästyäni riivin kuoren auki, sieltä löytyi aurinkopussukka ja pussukassa oli pokkari, paksu sellainen. Kirja ol Twilightin Uusikuu! Just kyseistä kirjaa olen kuolannut huutonetissä monta viikkoa jo, mutta en vielä ollut tehnyt siellä tarjousta kirjasta. Olipa hyvä, etten tehnyt, sillä hyvä yllätys(bc-synttäriyllätys) olisi mennyt hukkaan. 
No, nyt mulla on jo kaksi ekaa Twilight-kirjaa, jotka pitäs lukea ja eräässä arvonnassa voitin toivomani kirjan ja se on sitten kolmas osa, Epäilys, tuohon vampyyrisaagaan. Kyseinen kirja on vielä luettavana-statuksella arvonnan järkkäämällä bookcrossaajalla ja tulee minulle sitten aikanaan. 
Tästä se viikko lähtee käyntiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)