maanantai 23. heinäkuuta 2012

Aamukahveilla

Heräsin ihmeesti jo neljän aikoihin, ei vain unettanut. Yritin kyllä saada vielä unesta kii, vaan ei onnistunut. Tulinpa sit keittään suhveet ja laitoin taas dosetin lääkkeineen ja vitamiineineen kuntoon viikkoa varten, se on joka maanantainen homma.
Eilen olin taasen kahvitärksyillä. Ne ol nyt toiset.
Iltapäivällä vain laitoin miehelle yhden viestin ja hän vastasi ja viskasi kahville kutsun ja minähän olin heti valmis! Oikeesti olin jo odottanutkin sitä, kerkes perjantaista tulla hiukan kaipaus. Meni vissiin vartti ja olin miehen luona.
Juotiin siinä suhveet ja juteltiin aika henkeviäkin ja tärkeitä asioita. Välillä kuunneltiin sadetta ja ukkosen jyminää. Lopulta siirryttiin olkkarin sohville ja mies viritti leffakanavan telkkariin, joku canal plussan kanava se ol. Sieltä tul Onnen aakkoset-leffa(ol Himoshopppaaja-leffasta se mies ja Jessica Alba) ja jäätiin sitä kattomaan. Välillä tahtonut leffan seuraamisesta tulla mitään, kun alettiin jutteleen, toisaalta ihan mukavaakin, että juttua piisasi. Sen jälkeen katottiin vielä toistakin leffaa, Todistettavasti elossa (Meg Ryan ja Russell Crowe). Sen leffan jälkeen olinkin jo valmis lähteen omaan kotiin, johan siinä ol rehvailtu monta tuntia taasen :)
Halattiin, ennen ulos lähtöä :) Oi että se halaus tuntui hyvälle! Halusin jo perjantaina halata miestä, mutta silloin en tohtinut. Nyt sitten pyysin, että Anna mä halaan sua :)
Lähtiessä en meinannut saada autoa käännetyksi pihassa(kauhea hävetys, ku mies seurasi lähtöäni!) Iiik, hävettää vieläkin :)

En oikein tiedä, mitä tästä jutusta nyt ajattelis, kun kyllä olen kiinnostunut, mutta jutussa on yksi Mutta. Nimittäin, on joitakin asioita, joita tiedän miehen vielä jossain vaiheessa kipuilevan. Yritän olla ymmärtäväinen, kaikesta huolimatta ja annan miehelle tilaa, kun hän sitä kaipaa. Sillä enhän mitään sillä voita, jos alan itseäni tyrkyttämään hänelle. Katson rauhassa, miten juttu etenee, vai eteneekö kuinkaan. En mitään muutakaan voi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)