tiistai 3. heinäkuuta 2012

Lukulukko

Ärrin murrin, tirrin törrin! Minulla on lukulukko. Moinen sana pälkähti mieleeni, kun tuossa hetki sitten jätin jo toisen kirjan kesken tänään. Ensimmäinen kirja ol Marjo Heiskasen Idiootin valinta, jota sain luettua sivulle 43 aamupäivällä ja tämä toinen ol sitten Miika Nousiaisen Vadelmavenepakolainen, sitä sain luettua sivulle 60. Ei vaan taitu millään. Pitää kenties pitää pieni lukupaussi ja olla erossa kirjoista joitakin päiviä. Ehkä se lukeminen alkais sitten maistua vähän paremmalle. Tuo Idiootin valinta matkaa huomenna kohti uutta kotia, mutta tämä Vadelmavenepakolainen jääpi laatikkoon odottamaan oivallista hetkeä matkustaa uuteen kotiin. Vielä en aio sitä postittaa kenellekään, vaikka näkyi olevan bc-toivelistoilla.
Vadelmavenepakolaisen välissä oli ihana jänökortti, josta keksin pienen tarinan seuraavaa kirjoittajaseuran rehvausta varten :) Edes jotain hyvää tässä päivässä.

1 kommentti:

  1. Jokos siul mennee paremmin? Onko siun lukulukko jo avautunu? Ehkä välil joku keveempi kirja auttais. Sie ku luet aikaste paljon raskasta ja vaikeetakin kirjaa!!!

    Miul oli täs hetken verran ihana mies. Mutta mie luulin vaan niin taas. Nyt mie oon taas yksinäni. Parempi se varmaan onki näin ku sellasen ketkun kanssa.
    Tiina

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)