torstai 9. elokuuta 2012

Stephenie Meyer: Houkutus

Bookcrossing-opus, sain ma. 27.2.2012.
WSOY-pokkari, 504 sivua, Suomentanut Tiina Ohinmaa. WS Bookwell OY, Juva, 2010, 23. painos, eka ilmestyi 2005.

KANSAINVÄLINEN MENESTYSSARJA VAMPYYRIN JA IHMISEN RAKKAUDESTA

Hän silitti varovaisesti poskeani ja otti sitten kasvoni marmorinvalkeisiin käsiinsä. "Älä liiku", hän kuiskasi, vaikka olin jähmettynyt paikoilleni.
Hitaasti hän kumartui lähemmäs, katsoen minua herkeämättä silmiin. Samassa hän painoi hyvin varovasti kylmän poskensa kaulakuoppaani.

Isabella muuttaa isänsä luo tihkuisenharmaaseen pikkukaupunkiin. HÄn on valmistautunut elämänsä tylsimpään käänteeseen, mutta tapaa uudessa lukiossa kiehtovan Edwardin - yliluonnollisen komean, älykkään ja arvoituksellisen pojan. Edward on vampyyri. Hän kuuluu perheeseen, joka on valinnut elämän ihmisyhteisössä ihmisverestä kieltäytyen!
Vaaroja uhmaten Isabella ja Edward rakastuvat. Perinteisessä mielessä he eivät toisiaan voi saada, mutta he kohtaavat ajatuksin ja kielessä, joka on rikasta, aistillista ja kaihoisaa. Edwardista tulee Isabellan suojelusenkeli, mutta kukaan ei ole kauan turvassa, kun vaara hiipii heidän kintereilleen suhteen ulkopuolelta. Onko mikään rakkauden voimaa suurempaa?

Olen leffat nähnyt ja lukenut sarjan viimeisen kirjankin, mutta nämä alun kirjat oli vielä lukematta. Tätäkin hypistelin muutamat kerrat ja viikko sitten sunnuntaina, edellisen kirjan lopetettuani, aloin lukea tätä ja hetihän tämä koukutti minut. Sujuvaa kerrontaa, eikä pahemmin kirjoitusvirheitäkään, mikä ol kyllä positiivista! Tarina soljui silmieni edessä mukavasti. Tykkäsin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)