perjantai 21. syyskuuta 2012

Carolina Welin: Elämän helmet

Kirjaston kirja, muuten samanlainen, paitsi että kannessa on pyöreä reikä ja näkyy sisäkannen helminauha.
Kirjapaja Helsinki 2007, painettu Italiassa. Suomentanut Leena Haavisto, 93 sivua.

Tahtoisin niin mielelläni tulla Suomeen vielä uudestaan. Mutta olen vanha enkä voi enää matkustaa kovinkaan paljon. Siksi on suloista muistaa, että voimme kuitenkin rukoilla yhdessä. Rukouksessa ei ole välimatkaa. Saavutamme toisemme nopeammin kuin sähköpostitse. Ja kun tapaamme Jumalan sydämellä, ymmärrämme toisiamme riippumatta siitä, mitä kieltä puhumme. Maapallo yksinäisellä radallaan maailmankaikkeudessa ei ole yksin eikä hylätty niin kauan kuin on rukoilijoita.“Näin tervehtii Martin Lönnebo – tunnettu rukoushelmien kehittäjä – suomalaisia lukijoitaan kirjan takakannessa. Rakastetun ruotsalaisen piispan nykyaikaisessa rukousnauhassa on helmi joka tilanteeseen. Hänen rukoustensa ja ajatelmiensa ympärille syntynyt kirjanen innoittaa jokapäiväiseen hartauteen. Kirjan kanteen on liitetty rukoushelmet, jotka kulkevat mukana vaikka taskussa. .Ruotsalainen Martin Lönnebo on Linköpingin hiippakunnan emerituspiispa. 

Eilen luin tän sitten sisällä, kun olin iltapäivällä jo istunut reilu puolisen tuntia terassilla. Sain luettua tämän opuksen 19:12. Tässä kirjassa mentiin helmiasiassa hiukan syvemmälle ja kauniita kuviakin tässä ol.


2 kommenttia:

  1. Onkos siel vielä käyny jätskiauton kuskia? Mie olin tänää taas ihan myyty ja ostin sellaasen kakun ja kaks!!!! pakettii niit toffee-veneitä... :P

    t. Tiina

    VastaaPoista
  2. Kyllähän se jädeauto käy joka toinen lauantai. Eilen ei käynyt, joten ensi viikolla sitten. Enpä ole aikoihin käynyt ostoksilla. Jos sitten ensi lauantaina kävis ostaan jäätelöä jädeautosta :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)