lauantai 15. syyskuuta 2012

Lauantaiaamua ja terkkuja

Heissan vaan! Täällä sitä istutaan koneella jo ennen seiskaa. Olen kiertänyt lempisivujani ja nyt sitten päädyin tänne blogiini.
Kiitos vain Tiinalle taasen kommenteista! Mukavaa, että jaksat vieläkin käydä lukemassa kirjoituksiani.

Perkuleen blogspot, ku ei taho toimia kunnolla :( Haittaa ihan kirjoitusta.

Sitä vaan halusin kertoa, että kyllä nuita kirjoja lukee ennemmin, kuin kattoo telkkua. Eilenkin vain hetken katsoin kaunareita, en edes molempaa jaksoa loppuun asti. Sit kylläkin iltasella katsoin liv dokumenttia lapseni syö roskaruokaa.

Mulla itellä oli taas eilen huono päivä tuon syömisen suhteen. Voin sanoa, että Yrjö kävi kylässä :(
Sit iltapuolella pit ottaa rauhoittava, etten ois alkanut mussuttaan uudestaan. On se kamalaa, miten vaikea suhde tuohon ruokaan on.

Tein eilen taas vaihteeksi kirjanmerkkejä iltapuolella, kun ei oikein mikään meinannut kiinnostaa. Sain vain 12 merkkiä tehtyä, sit kiinnostus lopahti.

Niin, kävin mä taas eilen Raamattupiirissäkin ja oli ihan mukavan vapauttava tunne sen jälkeen. harmi vaan, se hyvä tunne ei kestänyt koko päivää.

Eilen iltasella mietin, että tänään siivoan ja laitan jo matot lattiaan(mulla ei oo koko kesänä ollut mattoja, ku pesin ne), mutta saa nyt nähä, mitä sitä jaksaa tehä. Taidan mennä vielä takas pötköttään, josko vielä tulis uni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)