torstai 4. lokakuuta 2012

Jane Green: Kirjaflirttiä

                                             
 Muoks.Ke.26.9.2012 Olen ostanut Keskiseltä tän Kariston (2. painos, Hämeenlinna 2011), pokkarin ti.17.1.2012 ja hintana 7,25e. 370 sivua, suomentanut Auli Hurme-Keränen.

Työ mainostoimistossa Lontoossa, maailman parhaat ystävät ja jääkaapissa kaneliviineri pahan päivän varalle. Mitä muuta kolmikymppinen sinkkunainen tarvitsee? Joku voisi mainita tässä kohdassa miehet, mutta älkää puhuko Cathyn kuullen. Rakkaudessa kovia kokenut Cath on itsenäinen ja elämäänsä täydellisen tyytyväinen.

Vai onko?

Oikeastaan Cath on aina haaveillut omasta kirjakaupasta...Yllätysvieras menneisyydestä saa Cathyn ja hänen ystävänsä arvioimaan elämäänsä uudelleen ja pian Cath löytää itsensä kirjapinojen takaa. Hän oppii lukemaan asioita rivien välistä ja huomaa samalla, ettei elämänmuutos onnistu ongelmitta. Mitä pitäisi ajatella komeasta kiinteistönvälittäjästä, joka ilmestyy kahville aina väärään aikaan?

Odotin kirjalta vähän toisenlaista tarinaa, kuin mitä kirja pitikään sisällään. Pahemmin tämä opus ei pitänyt sisällään Kirjaflirttiä, niinkuin kirjan nimenä on, siitä pienoinen pettymys. Oikeastaan tämä koko opus sisälti vain tarinaa Cathyn ystävistä ja heidän suhteistaan, eli melkoista löpinää ja meinasin viimeisillä sadalla sivulla lopettaa lukemisen, vaikka paikoitellen tässä olikin ihan hauskoja kohtauksia, mutta kaikkinensa kirja ol pettymys minulle :(

Tämä ol muuten tämän vuoden seitsemäskymmenes luettu opus :) Hyvä minä!!!!!!
1 kommentti:

  1. Hyvä!Sie se jaksat!!

    Mie oon iha maas. Ei oo mittää erikoisempaa syytä ko mie itte.

    T

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)