tiistai 30. lokakuuta 2012

Lorna Byrne: Portaat taivaaseen


Bookplussalta 6.7.2012, 4,95 e, Seven-pokkari, 270 sivua. 
Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu 2012. Suomentanut Tarja Kontro.


Astu enkeleiden maailmaan.
Kun aviomies kuoli, Lorna Byrnen maailma romahti.
Portaat taivaaseen-kirjassa hän kertoo, kuinka hän sai koottua taas elämänsä ja kuinka hän, neljän lapsen kouluttamaton äiti, alkoi levittää enkelien sanomaa maailmalle.
Lorna on nähnyt enkeleitä ja jutellut heidän kanssaan päivittäin läpi elämänsä. Hän paljastaa, kuinka enkelit toimivat maailmassa, mikä on ihmissielun ja ihmisruumiin suhde, mikä tehtävä on kuolleilla, nyt taivaassa olevilla ihmisillä voi olla maanpäällisissä asioissa ja minkälaisia suunnitelmia Jumalalla ja enkeleillä on ihmiskunnan tulevaisuuden varalle.
Lukijoidensa uskonnollisesta taustasta riippumatta Lorna antaa heille toivoa ja auttaa heitä tajuamaan, että heillä on suojelusenkelinsä vierellään jopa kaikkein yksinäisimpänä hetkenä.
"Byrne kirjoittaa henkimaailman asioista mukavan mutkattomasti ja antaa lukijalle paljon ajateltavaa." Ilona 


Joo,tulihan tämäkin luettua jotenkuten. Ei oikein uskonnolliset kohdat jostain syystä napanneet, kun ol Jeesuksen syntymästä Mekkaan vaellukseen, että huh huh. Uskoo ken tahtoo, mutta jotenkin tuli sellainen keksityn maku suuhun tästä kirjasta, että ihan kuin ois tuulesta temmattu tarina. En oikein tykännyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)