tiistai 30. lokakuuta 2012

Onko????????

Ajattelin, että pidän tämän lopun vuotta blogini siivona tekstinä vain kirja-arvioista, vaan toisinpa tulee käymään. Tahdon purkaa pettymykseni just nyt, enkä hautoa sitä enää yhtään sisälläni.

Onko miehillä koskaan mitään muuta ajattelussa, kuin runkkaus tai naiminen???? Uskallanpa epäillä.

Just hetki sitten petyi toiseen mieheen tällä viikolla ja nyt ollaan vasta tiistaissa.

Eilen petyin mieheen, jolta odotin viestiä sunnuntaina, mutta joka tulikin vasta eilen alkuillasta.
Ois nyt saatana jotain voinut vastata mun viestiini sunnuntaina. Mä jo ajattelin, että oli viskannut mut öömappiin, jonne tunnun kuuluvani, miltä suuremmilta osin. No, mie sitten viskasin eilen vittuillessani miehelle viestin, että pitää lopettaa viesteily, ni mieheltä tuli vain "ok". Voi vittu sentään! Hyi mitä kielen käyttöä, tiedän ja häpiän. Poistin miehen viestit ja numeron luurista, se on sitten finito.

No, mesessä huuteli yks mesetuttu, kun olin kattomassa äsken maajussien uusintaa. Käväsin tauolla koneella ja netti oli pätkässyt kii. Avasin ja laitoin miehelle viestin mesessä, ni sitten ajattelin, että ihan kaverihengessä kirjoitellaan kuulumisia, ni heppu heitti, että alkaa runkkaamaan! Vissiin odotti, että osallistun joillain kuumilla viesteillä moiseen. EI KIITOS!!!!!!
Että mua ottaa kupoliin! Ja mulla kun olliit siitä miehestä niin ruusuiset kuvitelmat, ni tässä sen näkee, kaik samasta puusta veistettyjä ne on!

Puuuuuuuuuh....... Toinen unohdettu heppunen. Lisääkin unohduksia sais tulla, että jäljelle jäis vain yksi mies, joka ois ihana. Jos sellaista edes onkaan.

Avaanpa piruuttani mesen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)