lauantai 10. marraskuuta 2012

Cecelia Ahern: Yllätysvieras

Kirjahyllyssäni jo kauan ollut  kirja.
Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä, 2007, 424 sivua. Suomentanut Terhi Leskinen.

Sisustussuunnittelija Elizabeth Egan tähtää täydellisyyteen niin huonekaluvalinnoissa kuin elämässäkin. Tiukka itsekontrolli pitää etäällä ikävät lapsuudenmuistot.
Supersiivoa elämää sotkee hulttiosisko Saoirse, joka on lykännyt yhdeksänvuotiaan(kirjassa kylläkin kuusivuotias!) Luke poikansa Elizabethin huomaan.
Eräänä päivänä Elizabethin ja Luken kotiin tupsahtaa Ivan-niminen mies, joka saa Elizabethin löytämään elämästä aivan uusia ulottuvuuksia, kuten ilon, naurun ja hauskanpidon.
Mutta kuka tai mikä tyhjästä ilmestynyt Ivan on miehiään? Uskaltaako Elizabeth avata sydämensä tälle kummallisen rakastettavalle muukalaiselle?
Yllätysvieras on lämmin, oivaltava ja hykerryttävä tarina ystävyydestä, luottamuksesta ja ihmisten kyvystä muuttua. (Takakansi)

Jo vihdoin eilen illalla sain tän kirjan päätökseen. Kauan tän kanssa tahkosinkin, tuntui, ettei sivut vähene yhtään, vaikka kuinka luki ja luki.
Ihanan mystisen mukava tarina. Yhdessä kohdassa loppupuolella ihan itkeä tirrautinkin :( Mukavasti rakennettu tarina ja niin taattua Ahernia, että ei mitään määrää :) Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)