torstai 29. marraskuuta 2012

Danielle Steel: Uusi aamu ÄÄNIKIRJA

Kirjastosta lainattu äänikirja.
WSOY,2011, 12 cd:tä kesto 13h 10 min. Lukijana Sanna Majuri.

San Fransiscon kerma on kokoontunut hyväntekeväisyystilaisuuteen Ritz-Carlton-hotelliin. Kesken juhlinnan maa alkaa täristä. Kaaoksen keskellä miljonäärisijoittajan vaimo Sarah joutuu seuraamaan, miten hänen etuoikeutettu maailmansa tuhoutuu pirstaleiksi. Palkittu laulajatar Melanie pääsee hetkeksi irti tähtiroolistaan, ja valokuvaajakonkari Everett huomaa kohdanneensa elämänsä naisen. Nunna Maggie Kent auttaa järistyksen uhreja ja hänellä on annettavaa myös Sarahille, Melanielle ja Everettille. Kun kaupunki alkaa toipua, jokainen heistä joutuu suurten muutosten ja vaikeiden päätösten eteen.
Danielle Steel(s.1947) on maailman menestyneimpiä kirjailijoita. Hänen romaaniensa lämpö ja koskettavuus ovat saaneet myös suomalaiset nauttimaan niistä yli 30 vuoden ajan.(takakansi).

Sain tän kuunneltua 17:13 tänään. Ei mitenkään yllättävää tekstiä. Paha sai palkkansa, kun Sarahin mies joutui vankilaan. Onnea äänikirjassa ol sentään kahden parin verran ja sitä oli mukava kuunnella, varsinkin seurata, miten Maggien ja Everettin suhteen tulee käymään ja hyvinhän siinä kävi :) Leppoisaa kuunneltavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)