lauantai 17. marraskuuta 2012

Sari Malkamäki: Urheat pienet naiset

Kirjastosta kesällä ostettu, euron kirja.
Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu, 2004, 176 sivua.

Hanna työskentelee yliopistolla, Outi hoitaa lastaan, Tuula opettaa ruotsia, Vappu kirjoittaa lehtiin. Hannalla on suhde Outin miehen kanssa, muuten nuo neljä tietävät toisistaan yhtä vähän kuin yleensäkin nelikymppiset, jotka olivat luokkatovereita kauan sitten.
Saksasta tulee tiedustelu, joka velvoittaa naiset muistamaan toisensa, muistamaan menneisyydestä tapauksen, jota eivät välittäisi muistella, lopulta tapaamaankin.
Kohtaisivatko nuo neljä enää tämän jälkeen, sitä he eivät tiedä. Mutta enstistä varmemmin heillä on syytä uskoa väitteeseen, jonka mukaan kaikki maailman ihmiset ovat viiden tai kuuden kontaktin päässä toisistaan.(sisäkansihärpäkkeen teksti)

Sain eilen iltasella luettua tän kirjan. Kirjan keskivaiheen tapahtumat jäivät jostain syystä hämärän peittoon, vaikkei lukiessa mun ajatukset niin harhailleetkaan missään muissa asioissa. Eivät siis synnyttäneet mitään tarinaa tai mielikuvaa mieleeni. Se harmittaa suunnattomasti. Välillä tätä kirjaa lukiessa sai naurahdellakin, sillä tässä oli hauskoja oivalluksia. Loppu kirjan tarinaa oli aika hupaisa ja tälle kirjalle olisi mielenkiintoista saada jatkoakin. Ihan kiva kirja, sopivan lyhyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)