perjantai 7. joulukuuta 2012

171 kirjoitus: Dan Brown: Da Vinci- koodi ÄÄNIKIRJA

Kuva on nyt kirjasta, vaikka kuuntelin tän WSOYn äänikirjana, kirjastosta lainattu, 17 cd:tä, lukijana Lars Svedberg, 2005

Mikä on salaisuus, jonka paljastumista mahtava Vatikaani pelkää eniten? Sitä on varjellut vuosisatojen ajan salaseura, jonka jäseniin on kuulunut eräitä maailman kuuluisimpia taitelijoita ja tiedemiehiä. Miksi he kätkivät töihinsä monia vihjeitä, mutta eivät uskaltaneet paljastaa tietämästään enempää?

Da Vinci-koodi on mestarillinen trilleri, joka on kukkuroillaan kiehtovaa kulttuuri- ja taidehistoriaa mystisistä salaseuroista ja salaperäisistä symboleista. Ennen kaikkea se on erinomaisen vetävää jännitystä, joka pitää tiukasti otteessaan. Uskallatko selvittää Da Vinci- koodin?(takakansi cd-kotelosta).

Mulla men tästä äänikirjasatsista myöskin harmaan peittoon, sillä nuokuin sohvalla aina välillä tätä kuunnellen. Tuntui, että koko kirjan tapahtumat tapahtuivat yhden yön aikana, ainakin sellaisen käsityksen sain, kun monesti selvitettiin "tämän yön" tapahtumia. Ei tää minusta hirvittävän jännittävää trilleriä kyllä ollut, kenties lukijan ääni ei ollut kovinkaan järisyttävä, vaan unettava. No, tulihan tääkin kuunneltua pois päiväjärjestyksestä ja paksu opus kirjahyllystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)