keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Ensimmäinen joululahjani tänä vuonna...

Se on nyt haettu postista, ihana, pienehkö, mutta voi, niin painava, punaiseen sydänjoulupaperiin kiedottu laatikko. Lahja on mieheltä :) Laitoinkin hänelle viestin, että maltankohan odottaa jouluaattoon saakka sen paketin avaamista, niin mieheltä tuli viesti, että avaa nyt vaan. En avaa, kiusaan itseäni! Laitoin lahjan tuonne lahjanurkkaan peiton alle piiloon, ettei se joka hetki ole simieni alla tekemässä kiusaa, että avaa, avaa minut.
Nyt pitää olla vain sitkeä ja yrittää unehtaa mielestä pois lahjan olemassa olo. Pystyinhän olla hakematta pakettia postista pari päivää, niin mikseipäs kuluisi pian vajaat pari viikkoa ja sitten jouluaattoaamuna avaan paketin rakkaalta. Juu, kyllä mie olen tykästynyt, kovastikin. Joka päivä hän on mielessäni ja tulee aamuviestiä, niinkuin tänäänkin, puoli kasilta aamulla ja olin vielä puoliunessa. Kirjoitin miehelle huomentaviestin ja jatkoin vielä melkein pari tuntia unia. Mulla on kyllä joinakin aamuina erikoisen hyvät unenlahjat, kuten tänään :)
Herättyäni ja koneella hetken oltuani, kävin putsaamassa autoni lumesta, talkkarimies oli just lumiauralla auraamassa parkkista, joten autoni ympärys oli kivasti lumessa ja sainkin kolattavaa. Tulin takas sisälle, tein ruokaa, söin, huilasin hetken ja kahdentoista aikoihin lähdin takas autolle. Kävin kirjastoon palauttamassa lainaamani neljä äänikirjaa ja sit kävin postipisteestämme hakeen paketin. Ei yhtään huvittanut jäädä ostoksille. Olen taaskin viikko sitten käynyt kaupassa, eikä vieläkään ole hätäpäivää. Perjantaina ajattelin käydä ostoksilla sitten, kun on 7 prossan alennuslippunen K-kauppaan ja se on voimassa lauantaihin saakka. Lauantaina on tiedossa veljenpoijan viisivee-synttärit kotopuolessa, sinne on lähdettävä kuulemma aamusta :)

1 kommentti:

  1. Oi sua onnellista tykästynyttä!! <3
    -tiina

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)