maanantai 7. tammikuuta 2013

Marja Björk: Puuma

Huutonetistä 8.8.2012, 6e pkuluineen. Kirjassa kirjailijan nimmari.
Like Kustannus Oy, Helsinki, Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu, 2010, 203 sivua.

Taas minä laihdun puoli kiloa päivässä, hän ajatteli. Chanel vitonen peittyy kohta tuoreen sperman hajuun. Kun saan selville, mitä partavettä Roy käyttää, ostan Kaukolle samaa.

Malla näkee ikkunasta, että vastapäiseen taloon on muuttanut uusi naapuri, varoituskolmion mallinen mies. Hän pakenee painovoimaa ja virtsankarkailua tämän lakanoihin, jotka ovat puhtaita ja raikkaita, toisin kuin poikamiesten luona yleensä. Pitkä liitto on turvallinen satama, josta käsin seikkailla itseään satuttamatta.

Kun Malla oli lapsi, hänen äitinsä katosi öisin omille teilleen. Tyttö vaistosi, että äiti oli kuori vain, kun omena jonka sisuksen joku oli salaa syönyt. Jääkö Mallasta itsestään mitään jäljelle?


Aloin lukea eilen ja nyt aamulla 5:38 sain luettua. Tässä oli oikeastaan vain pintaraapaisuna sellaista, mitä Puuma-sanalta odotin. En odottanut mitään seksikuvauksia, vaan paremminkin sitä, että nainen ihailee miestä ja että tarina syttyisi pikkuhiljaa. No, tulihan tämäkin nyt luettua ja lähtee hippakirjana eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)