tiistai 1. tammikuuta 2013

Pimpeli pom!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013!!!!!!!!
Minä olen jo ehtinyt yskiä tämän vuoden käyntiin. Heräsin tuossa puoli tuntia sitten ja päälle het hirvee yskänpuuska. Ei pahemmin ole apua yskänlääkkeestäkään. Otin sitä iltasella, ennen unille menoa ja kun pääsin sänkyyn, niin köhi köhi vaan. Eilen oli ihme ja kumma, että jaksoin valvoa yli kahdentoista. Katoin Härmä-leffan, jonka sain veljeltä lahjaksi. Sain oikeestaan kolme leffaa, joista siis olen katsonut jo Tie pohjoiseen ja tuon eilisen Härmän. Vielä on katsomatta Hangover2. Saa nähä, milloin kiinnostaa se sitten katsoa. Katoin muuten raketit eilen illalla töllöstä sieltä Helsingin Senaatintorin ohjelmasta. Ei viitsinyt avata verhoja enää iltasella, että oisin nähnyt pauketta, kuulin vaan. Tänä aamuna seiskalta joku vielä paukutti muutamat raketit.
Niin se vaan vuosi on vaihtunut. Ihan tarkoituksella nukuin tänään pidempään, sillä huomenna alkaa mullakin arki ja on jutteluaika omahoitajalle. Sit on käytävä ärrälle viemässä arvat, jotka menee arvontaan ja osasta saatava manit. Sit on käytävä ostaan uusi päiväkirja ja lamppuja ja pattereita ja apteekissa on käytävä. Johan siinä on hommaa yhdelle päivälle.

Tiinalle kiitokset taas kommentoinnista. Älä pelkää, en aio lopettaa tän blogin pitämistä. Ihan samana jatkuu, vaikka vuosi vaihtuikin. Silloin tällöin kirjoitan pidemmästi ajatuksiani, taas joskus vain kirja-arvioita :)
Ihan kauheeta tuon yskän kanssa, tuntuu, että rinta halkeaa :( No, näillä mennään. Mukavaa tiistaita!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)