sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Seppo Jokinen: Vilpittömässä mielessä

23.3.2012 huutonetin kautta saatu Loisto-pokkari. 3.painos, kustantaja Karisto Oy, painopaikkana Viborg, Tanska 2004, 278 sivua.

Tammerkoskesta nostetaan hukkuneen miehen ruumis ja Koskinen saa taas töitä. Uhri on joutunut veteen vain hetkeä aikaisemmin - toisen havainnon mukaan itse hypänneenä, toisen mukaan työnnettynä.

Samaan aikaan kaupunkia järkyttää maahanmuuttajanaisen surma. Lööpit mässäilevät jo kunniamurhalla ja poliisin paineet kohoavat nopeasti kriittisiksi. Lähellä tapahtumien keskipistettä sijaitsee muuan asunto, jossa yksinäisyyteen tuomittu mies kirjoittelee sähköposteja. Hän on valmis mihin tahansa saavuttaakseen kaipaamansa... Viikko koituu rankaksi Koskisen johtamalle väkivaltajaokselle. Ja miksi komisarion ex-vaimo haluaa tavata Koskisen monen vuoden jälkeen?


Sain ihan just hetki sitten luettua tän kirjan ja tykkäsin, oli jännää luettavaa. Vähän harmitti, kun en jatkanut Koskisen sarjan lukemista julkaistussa järjestyksessä, vaan tästä välistä jäi nyt pari opusta, mutta luen ne sitten myöhemmin. Tällä kirjalla kun on kiirus lähteä huomenna kohti uutta kotiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)