maanantai 18. maaliskuuta 2013

Rhonda Byrne: Taikavoima

Cdon.comista 11.2.2013, 15,10e, suomentanut Anuirmeli Sallamo-Lavi, 255sivua, WSOY, Helsinki 2012

YKSI SANA MUUTTAA KAIKEN
Yli kahdentuhannen vuoden ajan melkein kaikki pyhän tekstin lukeneet ovat mystifioineet, hämmentyneet ja käsittäneet väärin sen sanat. Vain hyvin harvat ihmiset kautta historian ovat oivaltaneet, että sanat ovat arvoitus ja että jos on kerran ratkaissut arvoituksen, on myös paljastanut mysteerin ja uusi maailma näyttäytyy silmien edessä.
Rhonda Byrne paljastaa Taikavoimassa elämää muuttavan tiedon maailmalle. Sitten hän 28 päivän uskomattomalla matkalla opettaa sinulle, kuinka soveltaa tämä tieto jokapäiväiseen elämään.
Kuka sitten oletkin, missä tahansa asutkin, mitkä hyvänsä elinolosuhteesi tällä hetkellä ovatkin, Taikavoima on muuttava koko elämäsi!


Tässä kirjassa ol 28 päivän tehtävät, aloitin kirjan tehtävien tekemisen tasan kuukausi sitten ma.18.2.2013. Joka päivälle pit kirjoittaa ylös ensin 10 kiitollisuuden aihetta ja sitten joka päivälle ol oma aiheensa. Tätä oli oikeasti ihan mielenkiintoista tehdä ja tiedän, että joitakin tehtäviä teen myös jatkossa, jos muistan. Ainakin taikakivi-tehtävä jää päivittäiseen ohjelmistooni :) Suosittelen tutustumaan tähän kirjaan, lämpimästi. Tätä kirjaa en laitaa maailmalle, vaan jääpi minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)