maanantai 18. maaliskuuta 2013

Sophie Kinsella: Himoshoppaajan sisko

Luultavasti huutonetin kautta, reilu vuosi sitten saatu Loisto-pokkari, 364 sivua, suomentanut Kaisa Luntinen, WSOY; Helsinki, painopaikka WS Bookwell Oy, Juva, 2006.

Becky Bloomwood, tuo ihanan inhimillinen tuhlari on juuri palannut häämatkalta, jolta tuli taas ostettua jotain pientä, noin kahden rekkalastillisen verran.
Nyt tuore vaimo on joutunut säästölinjalle. Lisäksi hän on vailla töitä. Eikä siinä kaikki, Suze, hänen paras ystävänsä, on löytänyt uutta seuraa. Kotiinpaluussa Englantiin ei siis ole kehumista.
Kaiken ikävyyden keskellä Becky saa kuulla uskomattoman uutisen. Hänellä on sisko! Loistavaa! Upeaa!
Becky on innoissaan, aina siihen asti kunnes tapaa uuden sukulaisensa - ja kokee elämänsä järkytyksen. Ei kai voi olla niin, että Becky Bloomwoodin kauan kadoksissa ollut sisar vihaa shoppailemista.

Tässä kirjassa Becky on kyllä jotenkin niin hellyttävä, kun hän yrittää alussa kaikkensa, että Jessistä, hänen siskostaan, ja hänestä tulisi bestikset ja kuitenkin Jess on niin yrmeä, eikä ymmärrä Beckyn hyvää tarkoittavia eleitä.
Olen lukenut kirjan muutamia vuosia sitten kirjaston kirjana ja joitakin kohtia muistin tästä kirjasta, mutta aika heikonlaisesti, silläpä olikin ihan kivaa lukea tätä pokkaria, vaikka tahkosinkin tämän seurassa luvattoman kauan, peräti 12 päivää. Joskus ei kiinnostanut kuin yksi luku lukea vain päivässä. Odotin toisaalta, että saan tän kirjan luettua loppuun ja sit kuitenkin tykkäsin tästä tarinasta. Nyt tarvii taas pitää pieni paussi näissä himoshoppaaja-kirjojen lukemisessa, vielä kun on kaksi kirjaa lukematta, joista sen seuraavan olen myös lukenut, mutta viimeinen sarjan osa on täysin lukematon.
Ihananhellyttävänhauskat kirjeet oli lopuksi, jotka jo enteilee sarjan seuraavaa osaa :) Ihan loistavan hauska kirjasarja, suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)