perjantai 5. huhtikuuta 2013

Ruediger Schache: Sydämen viisaus

Synttärireissulta Keskiseltä eilen ostettu, 13,90(hintalapussa 21,00e). Minerva Kustannus Oy 2012, Saarijärven Offset Oy painopaikkana ja 2012, 159 sivua, suomentanut Maikki Soro.

Ihmissuhteet eivät ilmesty elämääsi sattumalta, vaan ne syntyvät ja kehittyvät tiettyjen voimien ja mekanismien vaikutuksesta. Miten voit muuttaa ja ohjata näitä voimia niin, että saat kokea todellista rakkautta ja löydät elämääsi tarkoituksellisuuden ja täyttymyksen tunteen?
Kirjassa esitellään seitsemän oivallusta, jotka paljastavat, millaisia voimia ihmisen sisimpään kätkeytyy. Nämä oivallukset antavat selkeän suunnan, auttavat päästämään irti vanhoista, epätoivotuista asioista ja tekevät tilaa todelliselle onnelle ja rakkaudelle.
Jos haluat vastauksia kysymyksiin elämäsi tarkoituksesta, rakkaudesta, onnesta ja siitä, miten toiveesi voisivat toteutua, sinulle ei ole apua toisten ihmisten ajatuksista ja selityksistä, vaan sinun on selvitettävä, mikä oman sydämesi mukaan tuntuu oikealta. Kirjan seitsemän oivallusta auttavat sinua tunnistamaan ja löytämään 

sen, mitä sydämesi pohjimmiltaan kaipaa.

Mielenkiintoinen opus, jossa ei kuitenkaan ollut paljoa uutta tietoa. Vähän samaan tyyliin tehty opus, kuin se edellinenkin tämän kirjoittajan tekemä ja lukemani opus Sydänmagneetti, jonka sain luettua 28.1.2013. Ihan mukavaa ajanvietettä ja saihan tämä ajattelemaan oman elämän ihmisiä, sekä tapahtumia, sekä hyviä, että ikäviä. Päällisin puolin kuitenkin lukemastani(luin muuten tän päivän aikana tämän), jäi ihan hyvä mieli.

aa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)