maanantai 13. toukokuuta 2013

Joanna Nadin: Rakkaus odottaa Rachel Riley

Reilu vuosi sitten helmikuussa yllätyksenä saatu kirja. Katselin tätä opusta monet kerrat Keskisellä, mutta en sitä ostanut. Sitten kun oisin ostanut, niin kirjaa ei enää ollutkaan. Ystävällinen bookcrossaaja oli löytänyt opuksen kirpparilta ja osti sen, kun muisti, että olin huhuillut kirjaa saitilla.
Gummerus Kustannus Oy, Helsinki, painopaikka Bookwell Oy, Porvoo 2011, 271 sivua, suomentanut Terhi Leskinen.

Rachel Riley on valmis rakkaudentäyteiseen vuoteen, sillä nyt se on totta: Rachel ja rock-tähti, osa-aikainen jauhelihakoneenkäyttäjä Justin Statham seurustelevat. Rachel on sataprosenttisen varma, että Justin on se oikea, mutta onko hän valmis ottamaan seuraavan askeleen? Ei hätää, onneksi hän on löytänyt elämänsä rakkauden eikä ole enää lainkaan koukussa Jackiin. Ei ollenkaan...

Jos olisin tiennyt, että tämä kirja kertookin alle 16-vuotiaista, en olisi kenties lisännyt kirjaa toivelistalleni. Kyllä tästä huokui sellainen teinijuttu, mutta tulipahan nyt luettua. Ärsytti kirjoituksessa jne.-jutut, kun sitä päätettä viljeltiin aika usein tekstissä. Jotenkin mitäänsanomaton opus, joka ei sytyttänyt. Kiva välipalaopus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)