maanantai 27. toukokuuta 2013

Reijo Arkkila: Taivas syliin saakka

Kannen kuvaa ei netistä löytynyt, enkä jaksa ottaa ja laittaa kuvaa koneelle, jotenka kerron kannen kuvasta.
Kirjan pääväritys on tummahkon lilan värinen. Kirjan yläreunassa menee tumman harmaa viiva, jonka alapuolella lukee kirjailijan nimi valkoisella fontilla. Sen alla on kirjan kantta vielä vähän tummemmalla lilapohjalla, valkoisin kirjaimin kirjan nimi. Sen alla on valkoisella pohjalla maisemakuva sinisestä taivaasta, josta on keltapunainen sateenkaaren puolikas keltaiselle viljapellolle. Kuvassa on myös tummanvihreällä metsää ja hiukan vaaleammalla vihreällä luultavasti heinää.

"Jeesuksessa tulee taivas syliin saakka"
TAIVAS SYLIIN SAAKKA on hartauskirja, joka sisältää yksinkertaista ja selkeää julistusta evääksi ahdistuksissa kamppailevalle ihmiselle. Kirjoittaja, teologian tohtori Reijo Arkkila, opettaa tärkeistä uskonelämän kysymyksistä luotettavasti ja raamatullisesti. Jumalan armo ja rakkaus kuvataan alas tulevana lahjana. Se annetaan meille Jeesuksessa syliin saakka. 
Nämä lyhyet mietiskelytekstit sopivat sekä yksityisessä että yhteisessä hartaudessa käytettäväksi.

Sain kirjan eilen illalla luettua. Päivittäin luin aina luvun kerrallaan, mutta loppu menikin sitten nopeempaa, kun halusin kirjan pois alta, niin sanotusti.
Lämpöisiä tunteita ja moninaisia ajatuksia herättävä kirja.
Eräässä luvussa kerrottiin isästä ja pojasta ja poika tahtoo päästä jo kotiin, siitä tuli kyseinen uskonnollinen laulu mieleen, jota rippileirillä laulettiin monesti. En sitten jälkikäteen kirjan selauskerralla löytänyt kyseistä kohtaa, harmitti, oisin lukenut sen uudestaan.
Taas kirjan loppupuolella kerrottiin Pylkönmäen kirkkokuorosta, sekin lämmitti mieltäni, sillä ripari-kirkkokerrat kävin kyseisessä kirkossa :) Tästä tuli jotenkin niin kotoinen tunne, tästä koko kirjasta, että voipi olla, jotta kirja jääpi minulle joksikin aikaa ja lueskelen vielä tekstejä uudelleen. Ei ole kiirusta laittaa kirjaa eteenpäin, vasta sitten, kun siltä tuntuu, jos tuntuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)