torstai 18. heinäkuuta 2013

En ole unohtanut sinua.

Hei rakas blogini. Olen täällä taas, pitkän ajan jälkeen. En ole unohtanut sinua, olen joka päivä käynyt sivuillasi katsomassa, onko ollut lukijoita ja joka päivä niitä näkyy olevan, vaikken ole päivittänyt blogiin mitään yli kahteen viikkoon.
Minulla on ollut kesävieraita muutamat ja yksi koiranpentukin on ollut kyläilemässä luonani. Oli olkkarin ja keittiön matot pihalla narulla viikon verran ja tänään vasta nostin matotkin sisälle. Ois tietenkin pitänyt tehdä kunnon siivous, mutta kuka hitto sitä nyt kesällä jaksaa siivota, siivotaan sitten, kun on lunta ja pakkasta :)
Kirjaa en ole pahemmin jaksanut tai halunnutkaan lukea, vielä tässä kuussa ei ole tullut yhtään loppuun luettua kirjaa, ei vaan tunnu taittuvan lukeminen, tuntuu niin työläältä hommalta. Yhtä kirjaa olen lueskellut viime kuusta lähtien, kenties syksyyn mennessä saan sen luettua, tai sitten vuoden vaihteeseen mennessä :)
Kirjastollakin kävin reilu viikko sitten poistomyynnissä ja ostin tällä kertaa VAIN 12 kirjaa=12 euroa, eli mun mielestäni pysyin hyvinkin kohtuudessa. Oishan siellä ollut vaikka mitä ihania kirjoja, mutta hitsi kun tahtoo tuo säilytystila loppua, kun en omista toista kirjoille varattua hyllystöä, eikä tänne pieneen puljuun ees mahtuis toinen, tai siis kolmas hyllystö, sillä yksi hyllystö on mappihyllynä ja tämä ainukainen kunnon kirjahylly on päällystetty jo aikasta hyvin kirjoilla, niillä lukemattomilla, joita täs kämpässä on :)
Katsoin tuossa sadepäivän iloksi kaksi dvd:tä Sydäntenkaapparit sekä Julie&Julia. Oli kyllä hyvät leffat! Ensimmäinen oli vauhdikas ja ihana, josta en muistanut paljon mitään, oiskohan tää ollut peräti toinen kerta, kun leffan katsoin. Tämä jälkimmäinen oli sitten nälän tuottava leffa ja alkumetreillä miun olikin lämmitettävä lohikiusausta, että pääsin leffan kattomisessa alkuun, sillä siinähän kokattiin melkein kokoajan, mitä nyt välleen nainen bloggas kokkauksistaan. Siinä miulle tuli tää oma blogini mieleen ja alkoi kovasti sormia syyhyttään, että pääsisin tänne kirjoittamaan. No, nyt se on tehty :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)