perjantai 30. elokuuta 2013

Veera Nieminen: Avioliittosimulaattori

Tiistaina 27.8.2013 adlibrikseltä, 23,90e, 267 sivua. Tammi 2013.

Kirjan takakansiteksti:

Vilkas itäsuomalainen Aino rakastuu ensisilmäyksellä Jussiin ja päättää muuttaa miehen kotitilalle Länsi-Suomeen. Jussi ei tosin asu yksin, vaan isänsä, setänsä ja pikkuveljensä kanssa. Sen kuullessaan Aino vain nauraa, hän nyt sopeutuu mihin vain!
Kun morsian saapuu kuukauden koeajoon, pihan yli lähestyy jörö ukko, mulkoilee lippiksen alta ja mutisee:"Uggoloi". Mitä se sanoi? Kuka se on? Onkohan edessä sittenkään silkkaa lystiä? No, lukijalle kyllä!
Veera Niemisen esikoisteos on riemukas tarina suuresta salamarakkaudesta ja maa-Jussin tuoreesta morsiamesta, joka rikkoo neljän miehen kotirauhan.

Tässä pienet tietoiskut kirjailijasta:
http://www.tammi.fi/kirjailijat1/-/author/name/NieminenVeera
http://www.mtv3.fi/viihde/kotimaiset.shtml/toni-niemisen-veera-vaimosta-kirjailija/2013/08/1789279

Osallistun kirjalla Sekaisin syksystä 2013 rinkihaasteeseen.

En voi muuta sanoa, kuin että tämä olt todellakin elämänmakuinen kirja.
Kiitos Veera, että olet kirjoittanut tämän kirjan!!!!
Vaikka tuskin hän koskaan eksyy sivulleni tätä arviota lukemaan. Minä tykkäsin kirjan juonesta ja se piti koko kirjan ajan hyvin koossa tarinana. Vähän hupsusti sanottu, mutta en osaa sitä paremminkaan kuvailla.
Hauskaa tämän kirjan parissa oli useat kerrat ja tietysti kirjan loppupuolella piti lukea kyyneleet silmissä, mutta kirjan loppu oli kiva huipennus kyynelehtimiselleni :)
Olen kyllä iloinen, että valitsin justaan tämän kirjan luettavaksi tähän haasteeseen.
Olin alkuun hiukan hämmentynyt tiedosta, että tämän opuksen kirjoittaja on Toni Niemisen vaimo. Minähän fanitin Tonia slloin teini-iässä, keräsin lehdistä Tonin kuvia hih hih. Alkuun kirjaa aloittaessani ajattelin, etten osaa heittäytyä kirjan juonen vietäväksi, että kyseinen tieto on päässäni koko lukemisen ajan, mutta hyvinpä kirja otti miut mukaansa ja voi veljet, mie pidin lukemastani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)