sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Eve Hietamies: Teräsmiehen morsian

 Kirjastolta eurolla 30-7.2013, kovakantinen 186 sivua, Otava Keuruu 1995.

Iiris ja Isto asuvat Itä-Helsingissä ja yrittävät totutella toisiinsa ja toisen sukuun, olla perhe, yhteiskunnan tukipilari.
Mutta "miksi aina minä" on kysymys, joka kivistää kun pitäisi leikkiä tosissaan kotia.
Onko elämä vain asuntolaina, lauma muksuja ja keski-iän kyllästyminen?
Vai onko jossain kuitenkin bileet joihin et vain ole saanut kutsua? 


Ihan hauska kirja alkuunsa, sai jopa naureskella. Tässä oli hiukan samaa letkeää tyyliä, jota sitten Yösyöttö-kirjassa on hiuken enempi ja Tarhapäivä-kirjassa runsain mitoin. Olikin veikeää lukea Eve Hietamiehen vanhempaa tuotantoa, kun on saanut lukea perätysten nyt uutuuskirjoja. Huomaa kyllä kirjoittajan kehityksen tässä tuotannossa. Tykkäsin jollain tapaa kirjasta ja jollain tapaa lukeminen oli väkisin pusertamista, mutta luettua tuli aakkoshaasteeseen taaskin uusi opus ja selätetty uusi aakkonen. Hyvä minä :)

5 kommenttia:

 1. Saaksie jollain lailla tänne päivänkin näkyviin? Ny näkyy vaan aika, siis kellon. En mie tie mut se olis hyvä.

  .Tiina

  VastaaPoista
 2. voi mie en kestä! Nyt mie huomasin ett onhan siulla tässä 8.9! Mie en oo huomannu niit aikasemmin!! :-D

  -TIina

  VastaaPoista
 3. Nää blogin värit on ihan persieestä, koittakaa kestää. Ja kyllä päiväys näkyy tuossa ihan blogikirjoituksen ylhäällä, ei siis tällä kirjoitusalustalla. En tiiä, miksi se näkyy niin huonosti, mutta näillä mennään. Minulla ei ole nyt energiaa alkaa värkkään blogimuutosten kanssa. Tänään ollut aika rankka päivä. Kävimmä äitiliinin kanssa haudoilla, kun on mummon syntymäpäivä. Se on joka syksyinen reissu ja se tehään aina äiteen kanssa kaksin ja sitten kierrellään tuttujenkin haudoilla ja muutenkin hautuumailla(kahdella, tuolla melkein naapuripitäjässä).
  Huomenna pitäs jaksaa mennä jutteleen omahoitajalle, saa nähä, kuinka muijan käy..

  VastaaPoista
 4. Ei haittaa ja mie tiiän ko on rankka päivä. Miust on kivaa ko sie kirjottelet. Miten siun kävi siel omahoitajas luona? mie en jaksa aina käyä kaikis tuollaisissa.

  T: Tiina

  VastaaPoista
 5. Nyt on siis blogi-ilmettä vään muutettu :) Innostuin kokielemaan uutta, kun sain vinkkejä blogikurssilla tänään.

  No siellä omahoitajallahan meni ihan normitapaan silloin pian kaksi viikkoa sitten. Sanoi mua väsyneen ja kalpean näköiseksi, mikä ei ollut mikään yllätys. Olin silloin ihan puhkipoikki, mutta jaksoinpa jutella sentään hiukan vajaan tunnin, sit sanoin, etten jaksa enää puhua ja lopetettiin siihen, mikä tuntui silloin ihan hyvältä, ettei puhu, kun ei kerta kaikkiaan jaksa ja asiat tuli jo suht selkeiksi silloin :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)