torstai 5. syyskuuta 2013

Kirjasyksyajatelmia

Aurinko paistaa kauniisti, kun tätä aloitin kirjoittamaan.
Vilkuilin tuossa hetki sitten seuraamiani kirjablogeja ja kun eilen taisi olla osta täysihintainen kirja-päivä, niin voi viude sentään, on bloggaajat löytäneet hienoja kirjoja.
Itse ostin täysihintaisen opuksen jo jokin aika sitten, sen Avioliittosimulaattori ja se olikin mielestäni hieno hankinta, sillä pidin tarinasta todella paljon. Nyt opus on jo toisella crossaajalla luettavana ja meidän Sekaisin syksystä 2013 on lähtenyt hienosti liikkeelle, immeiset ovat saaneet hankittua jo kirjoja ja jotkut joutuvat vielä odottamaan kirjojen ilmestymistä.
Niin jännässä olen niiden kirjojen kanssa, että kuinkahan jaksan innostua jokaisesta sitten aikanaan ja tuleeko miulle hirvee kirjasuma. No, rinkihaaste on onneksi niin "löysä", että lukuaikaa saapi sumpittua, että ei vedetty ihan hirmuvakavana tätä juttua. Mutta tämä on siis eka sellainen Minun vetämä ketju ja se hiukan jänskättää, että langat pysyvät käsissäni. No, tähän mennessä on viestiketju pyörinyt ihan vilkkaana ja sopivin aikavälein se nousee listan alapäästä ylös ketjun alkutekijöihin.
Ei minulla muuta tässä nyt tällä kertaa :)

2 kommenttia:

 1. Mukava, kun pidit kirjasta. Mie olisin halunnut pitää siitä enemmän, mut joku mätti. Hyvin omaperäinen silti. Siitä kehun. :-)

  VastaaPoista
 2. Mä jo yöllä nuita kommentteja näpytellessäni ihmettelin, että missä se yksi kommentti oikein oli, mutta tässähän se, löytyi sähköpostin kautta :)

  Juu, jotenkin tuo kirja oli minusta mukavaa luettavaa, aihe vain jotekin kolahti ja kun selailin syksyn uutuusluetteloita tuota meidän bc-harrastuksen Sekaisin syksystä 2013-haastetta varten, niin enpä mä muuta hyvää löytänyt, joka nimenä ois kolahtanut. Eihän kaikki voi tykätä kaikesta ja kyllä mullekin tulee vastaan paljon tuon bookcrossingin kautta kirjoja, joista en pidä, mutta siltikin yritän vain tahkota lukemisen loppuun asti. Joskus on kyllä pakko jättää kesken ja ihme ja kumma, että siitä sitten tuntee kauheeta morkkista, kun ei luekaan loppuun saatua kirjaa :(
  Niin ja siitä Haahtelasta tuli mieleen, mutta en siellä kirjastolla alkanut sitten enempää hänestä puhumaan, että olen lukenut toisenkin hänen kirjansa ja kolmas odottaa hyllyssä(perhoskerääjä). Pikku hiljaa alan päästä hänestäkin jyvälle, kun se eka lukemani opus oli jotenkin outo. Pitää näköjään käydä useampi kirja läpi, jos on nuin hitaasti sytyttävää tekstiä :)

  No jopas tuli pitkä kommentti. Miks tuo kommentti-sana on niin vaikia kirjoittaa, tulis kaikkia kirjaimia tuplana :D Päätän näpyttelyni tähän :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)