sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Stephenie Meyer: Epäilys

Bookcrossing-kirja ja saatu joskus, en muista milloin, mutta tänään sain luettua tämän. WSOY pokkari,602 sivua, suomentanut Pirkko Biström, WS Bookwell Oy, Juva 2010, neljästoista painos tämä opus.

Bella Swan on vaarassa, kun joukkomurhien aalto vavisuttelee Seattlea ja julma vampyyri janoaa kostoa. Kaiken huipuksi hänen on vlittava Edwardin rakkauden tai Jacobin ystävyyden välillä, sillä vampyyrit ja ihmissudet eivät tule toimeen keskenään.
Bella on kiintynyt Jacobiin ja viihtyy hänen seurassaan kenties liiankin hyvin. Onko Bella enää varma tunteistaan? Onhan ihmissusi-Jacobissa sentään jotain inhimillisempää kuin vampyyri-Edwardissa... Ylioppilasjuhlien lähestyessä Bella aikoo tehdä lopullisen päätöksen: Elääkö vai kuolla? Muuttuako vampyyriksi vai säilyä ihmisenä?
Epäilys on kolmas osa kuolematonta rakkaustarinaa, joka syttyi kirjassa Houkutus ja jatkui kirjassa Uusikuu.

En  muista enää päivää, milloin tämän pokkarin lukemisen aloitin, mutta varmaan tulen muistamaan tämän päivän, kun sain kirjan päätökseen. Sain nimittäin tuossa hetki sitten puhelun äidiltä ja hän kertoi eilisistä ysikymppisistä, että siellä oli tammikuussa 29 vuotta täyttänyt nais-immeinen saanut kohtauksen ja ei ollut mitään tehtävissä. Tunsin kyseisen henkilön jotenkuten, mutten kovin läheisesti, olhan hän miun veljen(velipuolen)serkun muksu, että hiukan sukuakin :( Eihän sitä pystynyt itkemättä olemaan, mutta nyt ovat kyyneleet jo kuivuneet. Elämä on sellaista :(
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)