lauantai 21. syyskuuta 2013

Tänään blogikurssilla osa 1

Enpä tiennyt aamusta, että iltapäivällä hyppään autooni ja huristelen kirjastolle tarkoituksena osallistua itsellekin yllärinä kirjastolla järjestettyyn blogin kirjoittamiskurssiin.
Paikallislehdessä oli viikolla ilmoitus kurssista ja että ois pitänyt ilmoittautua sinne, vaan enhä minä sellaista muistanut. No, ajattelin, että käväsen sitten kirjastolla, jos miut potkitaan ilmoittautumatta jättöni takia pois kurssilta. Mitä vielä, siellähän sitä tuli istuttua toisten mukana yhdestä vähän yli viiteen ja voi että miten mielenkiintoinen ja mukava päivä tänään olikaan, vaikka justaan ennen kirjastolle lähtöä sain hiukan surullisia uutisia, että melkein itku silmässä menin kirjastolle.
Luulin ensin, että kurssi on peruttu, sillä parkkiksella ei ollut, kuin yksi auto. No, heti kun sain oman autoni parkkiin, tuli myös kirjoittajaseuramme vetäjä autollaan ja hänellä oli joku nainen kyydissä. Luulin ensin, että nainen on joku kurssille osallistuja, mutta hän olikin HÄN, kurssin vetäjä Hanna :) Asia selveni sisällä kirjaston taideluokassa ja olin hiukan hämilläni :) Miksi niin hämilläni, niin tuli ilmi, että Hanna seuraa miun blogia ja tiesipä vielä vanhan blogini nimenkin. Kääääääks :D Huisin jännää.

Nyt miulla tökkäsi tämä kirjoittaminen, taidanpa keittää teetä tässä välleen.
Kiehautin vedenkeittimellä vettä ja laitoin vaniljateetä ja lusikallisen Suomalaista kukkaishunajaa sekaan. Oishan tässä nälkäkin, kun ennen kirjastolle lähtöä söin vain puuroa, mutta en mä kyllä jaksa enää alkaa kokkailla mitään. Hyvää se nälkä tekee näillä kiloilla kokea :)
Tuntuu, että miun päässäni oikein kihisee ajatukset, mutta tämä kirjoittaminen ei käy ihan yhtä nopeaa.
On kenties helpompaa jatkaa kirjoitusta ja kurssin työstämistä ajatuksissa ja kirjoituksessa hiukan myöhemmin. Tässä nyt nämä alkutunnelmat ja voin sanoa, etten kyllä hetkeäkään kadu, että menin yllärinä itselleni sinne kirjastolle tänään :)

Ai niin, laitoin blogille uuden ilmeen. Nyt se miun ihana kirjakuva on blogista poissa, nyyh. Mutta hyvää se tekee välillä uudistua. Onhan mulla uudet lasitkin olleet tiistaista lähtien :) Kyllä näkee!!!!

3 kommenttia:

  1. Ihana juttu!! Oli kiva tavata sinut ja koko ryhmä. :-)

    Kävin syömässä teän hienossa hotellissa vielä lähteissä. Todella kiva ryhmä ja hyvä päivä. Iloisin mielin matkaan Helsinkiin.

    Sinun blogin myötä olen tutustunut myös bookcrossingiin.

    VastaaPoista
  2. Kiitosta vain kommenteista. Niitä on aina kiva saada. Juu, oli pakko kokeilla uutta ulkoasua, kun itteänikin jo häiritsi se edellinen. Onhan tässäkin vielä hiomista ja värkkäämistä, mutta pikku hiljaa se tästä kehittyypi.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)