perjantai 11. lokakuuta 2013

Gene Lilly: Anteeksiantamisen voima

Sain tämän pienen kirjasen viime sunnuntaina 6.10.2013 ystävältä lainaksi ja luettavaksi.
2.painos, Gummerus Jyväskylä, Päivä osakeyhtiö, 1989. Kannen suunnittelu ja toteutus Jyri Taipale, alkuetos God is calling his people to forgiveness(1977), suomentanut Laina Vaismaa.

Takakansiteksti:

Anteeksiantaminen muuttaa ihmisiä, asioita ja olosuhteita. Se vaikuttaa yksityisessä elämässämme, perheessämme, serakunnassa; koko elämässä.
Gene Lilly julistaa anteeksiantamisen vallankumouksellista sanomaa. Hän opettaa, että anteeksiantamattomuudellamme sidomme tietämättämme itsemme ja ihmiset, joiden kanssa olemme kosketuksissa.
Kun annamme anteeksi itsellemme ja toisille, alkaa tapahtua Jumalan ihmeitä.

Sain tämän kirjasen eilen aamusella luettua. Toivottavasti jotain pientä jäi mieleeni itämään tästä kirjasesta. Juu, uskallan minä lukea hengellistäkin tekstiä aina välillä, kaiken muun lukemisen ohella. Tässä kirjasessa oli mukavia Raamatun kohtia, jotka kyllä laittoivat miettimään ihan syvällisiäkin asioita, mutta kuten arvata saattaa, ei tämä kirjanen, vieläkään, tuonut mitään hurjaa ahaa-elämystä minulle, vaikka sitä olen vähän odottanutkin. Olen lukenut Raamattuakin jo vuodesta 2006 ja käynyt siellä Naisten piirissä, joka olisi kyllä tänään taas vaihteeksi, mutta saa nyt nähdä, saanko lähdetyksi sinne. Niin mukavaa, kuin se olisikin tulla uskoon, ihan oikeasti, niin mitään kaunista ja hyvää ei ole tapahtunut, odotuksista huolimatta. Tai no jotain pieniä kivoja asioita, mutta ei mitään järisyttävää. Voisin välleen kysyä, miksi minun elämässäni ei tapahdu niin ihmeellisiä asioita, joita kaikilla uskoon tulleilla tapahtuu? Näihin ajatuksiin jätän tämän pohdinnan :)

1 kommentti:

  1. Sie haluisit tulla uskoon? se ei väkiste tapahdu. Anteeks voi antaa ilman uskomista ja osa uskovaisist on nii suvatisematont joukkoo ett eivät anna anteeks toisel heijän mielestänsä väärinuskovall.

    Itte en haluis uskoon. Olen niin onnelline että en ole. Kamalia tapahtuu joilleini pahasti hurahtaneil, en nää mittää onnellist siin.

    Syvällisestpuhuvat aina mut mie en liitä uskoo siihen, miun mielest voi olla oikein syvälline ja vaikka ihan ateisti.

    Mite siun vierailu meni ?

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)