maanantai 4. marraskuuta 2013

Sataa sataa ropisee ja lotisee

Kävin tänään pitkän pitkästä aikaa shoppailureissulla Keskisen Joulumaassa. Hiukanko petyin, paljon mainostettuun miljoonakirjatoriin, pari vaivaista pöytää jotain ihmeen sotakirjoa ja muutamat opukset naisille tarkoitettuna. Eipä huvittanut ostaa miljoonakirjoja, mutta sitten uutuushyllystä tuli napsastua mukaan Laila Hirvisaaren uusin Me, Keisarinna-opus, kun oli vain 24,90e ja sehän olt aikas paksu opus, reilut 500 sivua kahlattavaa, sitten joskus, kun olen lukenut sarjan eka osan Minä, Katariina. Mukaan tuli myös jotain jouluista kivaa, lankakeriä ihan kahdeksan kipaletta sellaisia ihania vauvalankoja, tais olla ihan 100g:n keriä ja vain 2,50e kipale. Niitähän pit ostaa sitten neljää eri väriä, kun oli niin syötävän ihania :) Vielä sinne jäi joitakin värilaatuja, jotka oisin kans halunnut, mutta joskoshan nuilla pääsisi alkuun :) Meinaan tehdä niitä junasukkia sitten oikein urakalla, kunhan pääsen nuista joulusukkakutomuksista eroon. En tiiä, ehdinkö tehdä tarvittavat määrät sukkia, kun pitäs vielä tehdä ainakin neljät aikuisten sukat ja mulla on yhdet kutimilla. En enää muista, kuinka monennet nämä kutimilla olevat sukat nyt ovat, kun tein niitä muksujen sukkia, ai niin ja niitäkin pitäs tehdä. Voi että, iskeeköhän mulle ressi nuista sukista??????
Tänää askartelin sitten vaihtelun vuoksi ekat joulukortit, puolet enkuksi ja puolet suomeksi, siis tekstit oli enkkua ja suomea. En saanut vasta kuin 12 kipaletta tehtyä, ei jaksa yhtä hommaa tehdä liikaa. Sitten tuli taas kudottua ja pian taas pitäs mennä kutomaan, joskos sasi tänään tehtyä sukat siihen pisteeseen, että huomen aamulla sais ne loppukavennettua. Kuuntelin muuten syksyn kaksi ekaa joululevyä, viime jouluna lahjaksi saatua joululevyä ja Elviksen joululevyä. Sitten pit jo kuunnella hiljaisuutta.
Mulla on ihan sellainen tunne, että mä en mee enää tänä vuonna käymään tuolla Keskisellä, sinne menee vain rahaa ihan rutosti. Nytkin, vaikken paljoa mitään ostanut, ni meni 75 euroa, no se kirja ja langat vei melkein 50 euroa, sit ostin isänpäivälahjan ja vähän tietty suklaata, hyi mua, mutta kun teki niin valtavasti mieli ja nyt vaan öllöttääkin suklaan haju. Pöh ja höh ja silti sitä pitää aina silloin tällöin ostaa. On se jännä juttu.

1 kommentti:

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)