lauantai 30. marraskuuta 2013

SMART-postipaketointia

Harrastin äsken paketointia, sain neljä kirjaa pois silmistä, kun paketoin ne nyt jo maanantain smart-postitusta varten.
Kaksi kirjaa jäi lukematta loppuun, mutta mitäs pienistä, eipähän ole pakottavaa tarvetta lukea, kun ovat jo paketeissa.
Teippiä meni vissiin sen viis metriä, kun väkersin pahveista kirjoille ympäryspaketit. Eipä nuo paketit kauniita ole, mutta mitäs sen väliä, kunhan kirjat pääsevät turvallisesti perille.
Minulla ol muutakin postitettavaa maanantaiksi, niin tuli Marimekon mansikkakassi täyteen paketteja. Onpa niitä sitten huojentava lähteä postittamaan, kun saapi pois ne mielestä, tai sittenhän ne vasta mielestä unhoittuu, kun ovat perillä kohteessaan.
Neljään pakettiin menee sen 20 euroa, mutta vissisti on halvempaa, kuin normipostina lähettää isot kirjat, kun painoivat sen yli 500g ja olivat yli 3 cm, jota niihin helposti-kuoriin saapi laittaa.
Saanpa samalla matkalleen myös lahjahipan yhden lahjan, joka on vissiin vajan kuukauden lojunu pöydällä odottamassa postitusta. Mutta eipähän vastaanottajalle tule kiusausta avata pakettia liian paljoa ennen joulua, kun paketti lähtee vasta matkalleen :)

Nyt on aika tyhjä olo. Mitä ihmettä sitä tekisi seuraavaksi. Aamusta jo koukutin miehen sukkia sen 20 kerrosta molempiin.
Ulkona tuiskuttaa lunta, ei sinnekään huvita mennä ja siivoominen ei kiinnosta, eikä sen paremmin vielä kokkailutkaan. Pöh ja höh :(
Ainakin yksi kiva juttu pyörii mielessä...Tulevat pikkujoulut rakkaan serkkutyttösen kanssa. On jo serkkua ihan ikävä, kun ei olla nähty kesän jälkeen ollenkaan, mutta kivaa illanviettoa kannattaa odottaa :D

1 kommentti:

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)