lauantai 23. marraskuuta 2013

Tänään taas

Nimittäin olisi tiedossa rehvipäivä numero 3. Vielä ei jänskätä näin aamusta, sillä olen täällä vasta aamukahvilla ja mies sanoi tulevansa vasta iltasella. Minulla on siis koko pitkä päivä aikaa valmistautua kohtaamiseen. Onhan tuossa viikon aikana ollut monenmoista tunnetta matkassa, niin ahdistusta, kuin suuttumustakin. Miehen kanssakin keskusteltiin mun ahdistuksesta ja se tuntui hyvälle kertoa, miltä tuntui. Tässä nyt on tapahtunut yhtä ja toista ihan pienen ajan sisään ja nyt otetan vähän iisimmin, kenties :)
Kävin hakemassa lisää kahvia ja pikkulintusillekin piti viedä aamuruokaa, kun pömpeli oli ihan tyhjyyttään ammottava ja lintusia pyöri sen ympärillä. Nyt saa joka päivä käydä viemässä ruokaa niille, kyllä siinä niin paljon lintusia nyt käy. Ihan ihanaa, miä tykkään seurata niitä, kun käyvät syömässä laudalla :) Onneksi en ole ainut lintujen ruokkija, vaan tuossa naapurinmies kanssa näkyy ruokkivan lintuja, hänellä on oikein sellainen pitkä pönttö lintuja varten, toivottavasti siellä on ruokaa linnuille. Toisessa naapurissa asuu sitten kissoja, joista mie kyllä tykkään, mutta toisaalta taas en tykkää, kun kesällä kävivät kuseksimassa ja paskomassa mun pihan laatoille. Senkin roikaleet!
Taidan tehdä aamun ilokseni muutaman euron oston huutonetissä, ihan vain siksi, että on jotain odotettavaa. Huuto sulkeutuis tänään päivällä ja en tiedä, ehdinkö sitten koneelle ja muistankokaan. Niin, nyt lähtee rahat palamaan hih hih :D

3 kommenttia:

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)