perjantai 24. tammikuuta 2014

Mulla on heikko kohta

Heikko kohtani on huutonetin kirjat. Nyt siellä on seurannassa kuusi sellaista opusta, jotka miä niin kovasti tahtoisin saada. Ne ovat samalla myyjällä, joten voisin ehkä saada postikuluissa alennusta, kuin että erikseen ostaisin kirjat eri myyjiltä. Just laskin, että paketin hinta ilman postikuluja ois alle kolmekymppiä, eli ei ihan hirveetä määrää. Mutta kun olen kieltänyt itseltäni kirjojen hankinnan. Joo, olen tehnyt tarjouksen parista toisesta kirjasta, joiden huuto ratkee huomenna. Mutta kun miä halluisin ne kuus opusta. Mitä ihmettä miä teen?????? Millä miä pääsisin asiasta eteenpäin. Sit, jos en tee huutoa kyseisistä kirjoista, ovat osta heti-huutoja, ne saattaa mennä jollekin toiselle. Sitten minnuu raivostuttaa, jollen saa kyseisiä kirjoja omaan hyllyyni koristeeksi ja itselleni luettavaksi.
Mie tarviin APUA tähän kirjan haalintaani!!!!!! Kuka minnuu voipi auttaa?????? Mie halluun tehdä ne ostokset..... Voinko mie sallia itselleni sen verran hemmottelua????? ÄÄÄÄÄÄH!!!!!!!! Mitä mie teen?????

3 kommenttia:

 1. Voitko uskoa etten omista kuin yhden romaanin! ;) Senkin vain siksi, että yksi koiristamme pääsi pentuna maistamaan sen kannen kulmia siihen malliin että jouduin ostamaan kirjastolle ihan uuden.
  Kävin aikoinaan paljon divareissa ja kirjoja kertyi kotiin. Seuraavassa muutossa manasin kirjalaatikoiden määrää ja hankkiuduin niistä eroon ja sen jälkeen en ole kuin muutaman tietokirjan hankkinut ;)

  VastaaPoista
 2. Moikkasta vaan!
  Ei minullakaan aiemmin ollut hirvittävän paljon kirjoja,ne vaan on tupannut lisääntymään tuon bookcrossing-harrastuksen myötä ja muutoinkin näin vanhemmalla iällä. Sitä on vaan niin ihanaa, jos löytää jonkun kivan kirjan, jota haluaa ihan kympillä :) No, mie sain ittelleni taottua järkeä tuon huutonetin suhteen, että en tehnyt huutoa niistä neljästä opuksesta, vaan tein tarjouksen kahdesta opuksesta ja näin sain edes jotain kivaa itselleni. Tänään ne kaksi opusta sitten tulikin jo postin tuomana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sinä, olisin veikannut ettet pysty vastustamaan kiusausta ;-) Kieliä opiskelevalla kaverillani oli paha tapa ostella vieraskielisiä pokkareita divareista joten hän teki itselleen säännön että sai ostaa x määrän kirjoja kuukaudessa. Ei mennyt kauaa kun oli ostanut jo ensi vuodenkin kiintiön täyteen ;-)

   Poista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)