torstai 30. tammikuuta 2014

Taaskin kävi

Jopas jopas, kannattipa alkaa tekeen paperihommia tuossa ennen yhtätoista, sillä just silloin kilis miun luuri ja ensin luulin, että kuulin omiani, sillä viimeksi viestinmerkki soipi maanantai-iltana.
No nythän tuli sitten vihdoinkin Mieheltä viesti :) Ja mie olen yhtä hymyä koko nainen :D

Sain järkättyä paperit, sellaiset tarpeelliset säilytettävät yhteen pieneen kansioon ja veks tästä kirjoituspöydältä, peräti kahdesta kohteesta sain laput raivattua ja roskat men roskikseen. Kyllä täytyy olla ittestään hiukan ylpeä, niin pitkään kun olin asiaa siirtänyt.
No, vielä on mappikansiot käytävä maksetuista laskuista läpi, mutta sen homman jätän joksikin toiseksi päiväksi. Yhden päivän hommaksi piisaa, kun sain tän pöydän jotenkin selvittyä.
Nyt juon taas suhvetta, jo kolmas mukillinen tänään. Pidin muuten tänäänkin puuropäivän, niin kuin eilenkin. Tänään vaan puuro meni kurkusta alas leppoisammin, ilman kyynelten virtaa :) Ollut ihan rauhallinen fiilis tänään, verrattuna eiliseen kyynelehtimiseen.
On tää naisen elämä sitten ihmeellistä, kun on tottunut päivittäiseen viestien vaihtoon ja sitten kun tuleekin melkein kolmen päivän tauko, ni jopas pittää itkeä silmät punaiseksi ja pää kipeeksi.
Höh ja pöh sanon minä.
Näillä mennään :)

2 kommenttia:

  1. Ei sitä joka päivä jaksakaan romahtaa :)
    Saitko kuitenkin luettua? ;)

    VastaaPoista
  2. No niin, kaikki miun rakkaan luurini syytä taas kertaalleen. Kahden jälkeen tuli het kuus viestiä luuriin mieheltä, kun miun luurini hiljeni maanantai-iltana. Tiistaina jouduin sulkeen luurin, kun enin labraan verikokeeseen. Sen jälkeen olikin hiljaista luurilla. Oli siis viestit matkan varrella jumissa. Että näin, mutta kiva, että nyt tuli perille. Olen tänään tiirannut parhaita paloja Bridget Jones-leffoista ja vaihdellut viestejä Ihanan Miehen kanssa. Lukeminen on tänään jäänyt, mutta vielähän sitä ehtii :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)