keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Eila Payne: Karjalan tyttö

Kirjastosta maanantaina lainattu, kovakantinen kirja, 381 sivua, Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä 2005, sivunvalistus Aikamedia Oy.

Takakansiteksti:
Eila Paynen mukaansatempaavan sukutrilogian ensimmäinen osa vie lukijansa Karjalaan toisen maailmansodan edeltäviin aikoihin. Kun sota koskettaa Tiaisen perhettä, maailma muuttuu. Evakossa elämä näyttää Tiaisille kahdet kasvonsa ja Katriina-tytär löytää syvällistä ajateltavaa. Ristiriitaisin tuntein Katriina etsii paikkaansa suomalaisessa yhteiskunnassa ja seurakuntaelämässä.

Omat tunnelmat kirjasta:
Olen ihaillut kirjaa monesti netissä ja nyt maanantaina tämä sitten tuli kirjastossa kohdalleni, etsiessäni randomina jotain luettavaa kirjaston hyllyistä. Katsoin, että sinne jäi vielä kyseisen sarjan kirjoja muitakin jaksoja ja ajattelin, että otanpa kokeeksi tämän ekan jakson sarjasta lainaan. No, kotiin päästyäni aloitin heti lukea kirjaa ja kuinka yllättävää, minä ahmin kirjan tekstiä kahdessa päivässä 300 sivua ja tänä aamuna sitten luin loput sivut. Tämä todellakin oli justaan sitä, mitä olen pitkän aikaa toivonut saavan lukevani, uskonnollista tekstiä kasvutarinana. Tykkäsin kyllä lukemastani, johan sen kertoo tarinan nopea lukeminenkin.
Aion kyllä lainata kirjastosta sarjan jatko-osatkin, sillä tässä sarjassa on ilmestynyt kaiken kaikkiaan 10 kirjaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)