sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Viikonloppu lopuillaan

Se on sitten sunnuntai-ilta meneillään. Vastahan tuo oli perjantai-iltapäivä ja tuskailin koneen kanssa, kun sain Kynäisten blogi-kirjoituksen näppäiltyä suntuubiin, niin sitten koko teksti hävis, kun aloin paranteleen kirjoitusvirheitä. Ei muuta ku kone piuhaan kii ja varmistaan lehdestä, että raamattupiiri ol silloin yhdeltä ja ei ku autolla nopsaan Lähteelle ja hyvin ehdin. Lähteellä sitten hurahtikin melkein pari tuntinen. Sitten kaupoille tekeen viikonlopun ostokset ja jänskäämään iltaa, että tuleeko Mies, vaiko ei. No, tulihan hän :)
Sitä ennen äitee ehti soittaan ja kyseleen, että onkos rehviä tiiossa, silloin olin vielä epävarma ja eikä Mies laittanut varmistusviestiä, että perjantainako vai lauantaina, vaan yllätti minut ja saapui ennen ysiä illalla.
Voi ihanaa, kahden viikon paussi oli onnellisesti ohitse ja miun romahtamiseni.
Kerkesin muuten perjantainakin itkeä, kun yksi nainen lauloi Voice of Finladissa: Mä annan sut pois-biisin. Se saa miut aina niin herkistymään, ettei mitään tolaa. No, kerkesin pesasta simmukat, ennen Miehen tuloa.
Juotiin ihanaa Marlin Juissi Päärynämehua ja maisteltiin Miehen tuomia herkkuviinereitä, joista molemmat otti vain puolikkaat ja mulle jäipi sitten lauantaiksi toiset puolet.
Ilta sujui mukavissa merkeissä, ei siinä mitään.
On se jännää, kuinka Miehen kanssa unehtuu meidän ikäero ja kuinka aika saapi siivet, hurahti mahrottoman nopsaan ne tunnit, jotka Mies oli luonani ja oli aika heipata taas pieneksi hetkeksi, sillä Mies lupasi tulla viikon perästä uudelleen, kun on "pusupäivä" :) Eli Ystävänpäivä :) Mie meinasin jo antaa ystävänpäivälahjan Miehelle, vaan päätinpä siirtää antamista vielä viikolla :) En kerro, mitä olen hälle hankkinut. Paljastan kenties sen sitten, kun Mies on saanut lahjansa ja vielähän ehdin hankkia jotain muutakin mukavaa hänelle. Mene ja tierä.
Eilen olin ihan uupunut valvomisesta ja päivä menikin melkein nukkuessa, tai sellaisessa horteessa ettei kahvikaan piristänyt.
Eilen olisi ollut Oiva minuuttiruno-palkitsemistilaisuus kirjastolla, vaan enpä mie sitä eilen enää muistanut :( Ois ollut kiva olla kuulemassa voittorunoja. No, enää on paha mennä itkemään näin jälkikäteen :(  Harmittaa, mut kyllä mie sen kanssa pystyn elämään, en mee romahtammaan :)
Tänään sitten seikkailin Radio Dein-nettisivuilla ja tietty haahuilin siellä kauppaosiossa ja tein, kuin teinkin muutamasta opuksesta tilauksen, saa nähdä, tuleeko kaikki kirjat, otin sen tyylin tilauksen, että lasku tulee kirjojen mukana, niin en sitten mene ylimääräistä maksamaan, jollei jokin opus tulekaan.
No ja huutonetistä tein tarjouksen yhdestä kirjasarjasta, jota olen ihallut jo pidemmän aikaa ja sain jo maksettuakin sen paketin hinnan, saa nähdä, tuleeko sitten tulevalla viikolla jo postia :)
Näin pääsin oman tyylin "tipattomastani", eli ostamattomasta tammikuusta eroon, tai no, olihan ne kaksi huutonetin opusta, jotka ostin tammikuun puolella. Kuitenkin hyvin pysyin ruodussa, mut nyt sitten lankesin, kun en kestänyt tätä sietämätöntä haluamista, että ne on nyt SAATAVA :)
Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa Sinulle :)

1 kommentti:

  1. Sulla oli sitten vähän erilainen "tipaton tammikuu" ;) Hyvin suoriuduit!

    Blogissani on sinulle haaste! Toivottavasti ehdit kirjoitella vastauksia :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)