maanantai 10. maaliskuuta 2014

Maanantaiajatuksia

Huomenta vaan rakas blogini :) Olen ollut tässä jo tunteroisen hereillä, hakenut postin ja juonut jo aamukahvinkin. Mitään en ole vielä syönyt, mitä nyt aamulääkkeet heitin huiviin, niin kuin niin joka aamu muutoinkin.
Tänään posti toi sitten mukanaan viimoisen, eli sen kolmannen puuttuvan kirjan Nora Robertsin Kartanohäät-kirjasarjasta. Sitä mie havittelin pitkän aikaa tuon ikuisia kertomuksia-kirjasarjan kanssa ja nyt miulla on ne molemmat, kuinka yllättävää :) Peräti 13 kipaletta kirjoja tullut huutonetin kautta taas pienellä aikaa, nimittäin nuo kirjasarjat, tosin nämä Robertsin kirjat tuli yksitellen, perjantaina tuli tosin kaksi niistä ja tänään se kolmas. Joskos nyt olisin hetken aikaa tyytyväinen kirjakokoelmaani, enkä haalisi vähään aikaan huutonetistä mitään. Saas nähä :)
Tälle viikolle ei ole oikein kunnollista ohjelmaa tiedossa. Saa nähä, milloin se Mies tulee sitten käymään ja tuomaan sen Antsku-langan mulle, että pääsen tekemään sukat ittelleni :) Nimittän Mies kävi tässä kerran Keskisellä ja lupasi, että tuopi siltä reissultaan sitä vaaleanruskeaa lankaa, joka oli miulta vähissä. Voisinhan mie jo aloittaa niiden sukkien kutomisen, kun siihen varteen tulee keltaista,vaaleanpunaista, lilaa, vaaleanvihreää ja sit vasta sitä vaaleanruskeaa kantalappuun. Joskos näin maanantain kunniaksi tänään sitten aloittaisin niiden tekemisen, jos jaksan ja jos ja jos... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)