tiistai 27. toukokuuta 2014

Cecelia Ahern: Tyttö peilissä

Kirjastosta tänään lainattu kirja, kovakantinen, 108 sivua, suomentanut Terhi Leskinen, Gummerus, Bookwell Oy Juva 2012.

TAKAKANSITEKSTI:

Tyttö peilissä
Lilan isoäidin talossa peilit on peitetty mustilla kankailla, mutta hän ei ole koskaan edes miettinyt asiaa sen kummemmin. Hääpäivänsä aamuna hän vetää kankaan syrjään yhden peilin edestä ja kumartuu katsomaan itseään, hieman liian läheltä.

Muistojentekijä
Sydämensä särkenyt mies on keksinyt koneen, jolla voi luoda uusia muistoja. Kone auttaa tekemään monta ihmistä onnelliseksi, mutta sen keksijää uudet muistotkaan eivät voi auttaa. Palkattuaan salaperäisen apulaisen mies päättää kuitenkin antaa myös itselleen uuden mahdollisuuden.

OMAT TUNNELMAT KIRJASTA:
Jaapa jaa, ekasta tarinasta tuli kyllä hyytävä fiilis, mutta tarina loppui ihan oikeaan aikaan ja kivan avonaiseksi.
Toinen tarina oli vähän mielestäni pliisu Ahernin tarinaksi, mutta ihan menetteli.
E tämä kirja nyt niin kovin suurta vaikutusta minuun tehnyt loppujen lopuksi. Olen lukenut parempiakin Ahernin kirjoja, jotenka tämä oli ihan mukava lukea ilmaisena kirjaston kirjana, ettei tarvinnut tästä mitään maksaa, sillä olen monesti katsellut kirjaa kaupassa, mutta hinta on ollut sivumäärään nähden aikasta liika hintava.
Jepulis jeps. Kirjastosta lainasin myös kaksi äänikirjaa, mutta niistä hiukan tuonnempana, kun olen kuunnellut ekan niistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)