keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Psykologin testeihin

Tänään ne alkavat, joka viikoittaiset psykologin testit. Kello on pian kahdeksan ja kahden tunnin testit alkaa tunnin päästä, eli ysiltä. Vaikka olen ollut testattavana aiemminkin, tosin vuosia sitten, ne jänskättää mua ihan hirveen paljon. Toivon, että osaan olla oikein tyhmä vastauksissani. Nämä testit tulevat olemaan osa seuraavaa hakemusta varten, joka tehdään taas loppuvuodesta, luulisin niin, sillä mulla on nyt ensi kevääseen saakka tätä kuntoutustukea ja ainahan se hakemus on tehty hyvissä ajoin, ennen saikun loppua.
En meinannut millään jaksaa herätä tähän aamuun. Kyllä silloin nukuttais vaikka ja kuinka, kun on jonnekin menoa, mutta ootapas, kun saa olla ja möllötellä vain kotona, niin varmaan herään sitten jo viideltä keitteleen aamukahvia niin pirteenä, että ja tuota :) On se vaan jänskä juttu. Tänäkin aamuna torkutin parit kerrat luurin herätystä ja sit heräsin vartin yli kuusi jo keittään suhvetta. Nyt piti sit syödäkin jo leipää ja rahkaa, että jaksaa olla sen kaksi tuntia mielenterveystoimistolla testattavana.
Eilen kävin siis kirjastolla, pitkästä aikaa lainaamassa. Kyselin jo yllätyspussien perään, niin tulevatkin jakoon vasta kesäkuussa, eli ensi viikolla. Aina mä olen liika aikaisessa, niin kuin viime vuoden puolella kyselin joulukorttien perään liika aikaisin. No, tarvii ensi viikolla käydä utelemassa pussukoiden perään uudemman kerran. Kuuntelin sit eilen toista äänikirjaa, pääsin MELKEIN ekan cd-levyn loppuun, mutta kuulosti niin typerältä, kun siinä vähän väliä hoettiin erään nuoren miehen tuntomerkkejä ja lause loppui sanoihin NEVER AGAIN, joka luki heppusen takin selässä, joten jätinpä sen äänikirjan ´kuuntelun siihen yhteen levyyn. Onneksi on toinen äänikirja  taatusti parempi, sillä se on yksi lempparikirjailijoistani, mutta siitä sitten tuonnempana :)
Toivottelen Sinulle, rakas lukijani, aivan ihastuttavan ihanaa keskiviikkoa, pikkulauantaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)