maanantai 26. toukokuuta 2014

Sophie Kinsella: Himoshoppaajan vauva

Kovakantinen kirja, 379 sivua, suomentanut Kaisa Kattelus, WSOY toinen painos, WS Bookwell Oy Juva 2009.

TAKAKANSITEKSTI:Hupsu ja hurmaava tuhlari Becky Brandon on raskaana ja vinguttaa Visaa kahden edestä. Vaatiihan tulossa oleva vauva ehdottomasti viidet vaunut, kolmet sängyt, satoja haalareita, töppösiä ja kaikkea muuta ihanaa, mistä Beckyn on vaikea pitää näppinsä irti. Shoppailu kun parantaa aamupahoinvointia! Ja venyvimpiin varusteisiin voi sonnustautua myös itse.
Beckyn mielestä vatsassa potkivalle perilliselle kelpaa vain paras, joten hänen on perehdyttävä huolellisesti siihen, mikä on vauvatamineissa in ja out. Myös uuden kuuluisan synnytyslääkärin vastaanotolle Beckyn on päästävä. Tähtitohtori on kaunis, älykäs - ´ja Beckyn tsiljonäärimiehen Luken entinen tyttöystävä! Heillä taitaa olla edelleenkin keskenään jotain sutinaa... Onko siis Beckyn täydellinen elämä romahtamassa? Tuleeko hänestä kolmas pyörä avioliittoonsa?

Omat tunnelmat kirjasta:
Kun olen aloittanut tämän sarjan lukemisen alusta, niin tottahan tämäkin kirja ´piti lukea pahimpaan vauvakuumeeseen :) Tykkäsin ja viihdyin kyllä kirjan parissa. Ja vaikka tämä olikin kirjan toinen lukukerta jo, niin en siltikään muistanut ihan kaikkia tapahtumia opuksesta. Olen saanut tämän aikanaan Johanna-kirjakerhon kirjana ja hintaa en enää muista. Mutta on kyllä maksetun hinnan väärtti ollut. Niin ihanan hupsun hauskaa tekstiä, kuin nyt Kinsellan kirjat vain voivat olla :)

2 kommenttia:

  1. Kinsellan kirjat on kyllä chick-litiä parhaimmillaan! Tykkään kovasti <3

    VastaaPoista
  2. Täytyypä lukea. Varmasti hyvä kirja.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)