maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kolmivuotissynttäriviikko

Mulla alkoi tänään kolmivuotissynttäriviikko tuolla bookcrossingin puolella ja hetki sitten laitoin sinne arvonnan pystyhyn.
Tänä aamuna huomasin postilla käydessäni, että enteeni on käynyt toteen, naapuriasunto on melkein tyhjillään, eli siitä on naapurit lähtenyt huitsin nevadaan, tosin pihassa on vielä joitain tavaroita, mutta verhoja ei ole enää ikkunoissa ja muutoinkin on hiljaista viikonlopun rymistelyn jälkeen. Mä en kyllä yhtään tykännyt, kun tän naapurin muksut piti kauheeta shouta ja se metakka kuului ihan tänne saakka ja kissat kävi kuseksimassa pihat ihan niin, että aina hais kissanpissa, yök! Hyvä vaan, kun muuttivat jonnekin muualle. Saa sit nähä, millaiset uudet naapurit siihen tulee.
Kävin aamupäivällä kylillä ajelemassa, niin nyt on sitten tietyö ihan keskustassa, joten enpä tee sinne asiaa tällä viikolla. Perjantaina PITÄS olla aika psykologintesteihin, kun nyt viime perjantaina sitä ei ollutkaan, kun nainen oi sairastunut ja kävi niin veikeesti perjantaiaamuna, että kun olin menossa olkkariin tarkastaan uutta aikaa psykologille, niin omahoitaja soitti ja perui sen päivän ajan ja miä oisin justaan soittanut mielenterveystoimistolle, että on selkä niin kipiä, etten pääse tulemaan. No, hyvä se, että asia meni näin ja nyt on selkä jokseenkin kunnossa, verrattuna viime viikkoon.
Ei mulla muuta, heippa!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)