tiistai 29. heinäkuuta 2014

Mua jänskättää

Tänään on taas lähdettävä liikenteeseen ja suuntana on mielenterveystoimisto ja psykologin testit jatkuvat taasen ja mulla on nyt jo jänskätys päällä, vaikka on vielä reilu tunti odotettavana, että pääsen lähtemään sinne. Alkukesästä pystyin käydä testauksissa vain muutaman kerran tuon selkäkivun takia. o, nyt se kipu on sitten vasemmassa jalassa. Kävin mä äsken postilaatikkolenkillä ja äkkiä oli tultava pihaan huilaamaan kintun kera. On se onneksi jo hiukan parempaan suuntaan menossa, eli pystyy hiukan paremmin jo käveleen, mutta ei pitkää matkaa kuitenkaan, eli sauvakävelylenkit on vielä poissa kuvioista :( Voi kun syksyn tullen pääsisi jo lenkkeilemään.

Taisi muuten löytyä syy siihen painon junnaamiseen, nimittäin nämä naishormoonijutskat, eli juu, näitä päiviä elellään nyt sitten ja ei kannata puntaria vainota, sillä tiedän, että paino pysyy nyt samana. Mutta siitäkin huolimatta mie nutraan tämän viikon ja sitten alan syömään ihan oikeaa ruokaa, pudotkoon sitten paino, tahi ei, mie en ennää enempää ostele jauhejuomia, alkaa tuleen jo korvista ulos moinen juttu.

1 kommentti:

  1. Ihan oikea asenne! Kun opettelee heti näin alussa syömään normaalia ruokaa, mutta kohtuudella, se rytmi ja oikeat ruokailutottumukset pysyvät mukana sitten painonpudotuksen jälkeenkin :) Ihanaa, kun tulee syksy!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)