lauantai 5. heinäkuuta 2014

Sophie Kinsella: Hääyöaie

Kirjastosta viikko sitten perjantaina lainaan saatu kovakantinen kirja, 389 sivua, WSOY Helsinki, Suomentanut Aila Herronen 2014.

Takakansiteksti:
Lottien pitkäaikainen poikaystävä ei tahdo naimisiin ja suhde karahtaa kiville. Kun lohtusuklaan kulutus on suurimmillaan, viidentoista vuoden takainen ensirakkaus ottaa yllättäin yhteyttä. Lottie pitää sitä merkkinä itseltään Kohtalolta ja pari päättää rynnätä vihille pikimmiten. Ei seksiä ennen avioliittoa, hääyö sinetöiköön liiton.
Lottien suojeleva isosisko, katumapäälle tullut ex-poikaystävä sekä sulhasen vakavamielinen liikekumppani pitävät avioliittoa harkitsemattomana virheliikkeenä ja haluavat estää hääyön hinnalla millä hyvänsä. He seuraavat vastavihittyjä Kreikan saaristoon ja hillitön kommellusten keitos on valmis!

Omat tunnelmat kirjasta: En taatusti aio kertoa, mitä kaikkea kirjassa tapahtui. Luin eka istumalta peräti kolme lukua ja ekana iltana olin ahminut kirjaa melkein 100 sivua! Siis tämä oli taas niin taattua Kinsellaa, ihan tuli mieleen himoshoppaaja-opukset tätä kirjaa lukiessa. Sai hykerrellä ja naureskella tarinan seurassa. Loppu meni yhdessä hujauksessa ja päätös oli ihanan avoin, vaikka jatkollekin :)

1 kommentti:

  1. Mulla on ensivaraus tähän kunhan se tulee meidän kirjastoon. Kiva kuulla että on taattua Kinsellaa :-) Kaikki aiemmat olen lukenutkin.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit blogissani ja jätit kommentin :)